2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 99 پست
 همون شنبه هم رفتیم ازمایش دادیم. ازمایش های خون راجب گلبول سفید و قرمز و گروه خونی و ایدز و‌هپ ...

اینجا اشتباه نوشتم. ازمایش خون واسه ما چون بیمه داشتیم رایگان شد. ازمایش کرونا هزنیه پرداخت کردیم. ازمایش هامون هم عصر دادیم. 

امروز سه شنبه ۱۴ دی رفتم تخم کشی. اول اسپرم شوهرمو گرفتن. بعدش رفتم من طبقه بالا واسه تخمک کشی، یه ساعتی شد بیهوشی و بهوش اومدنم. هیچ دردی نداشتم. هیچیا. نفر قبلی بنده خدا شیافت زد از درد. ولی من اوکی بودم. تنها هم رفتم تا سالن انتظار پیش همسرم. ولی عصر به بعد یکم زیر دلم درد میکرد که خیلی راحت میشه کاراتو انجام بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز شنبه ۱۸ قاعدگی رفتم واسه انتقال.. دوتاشو انتقال دادن بخاطر سنم. یکیشو قراره فریز کنن. دردش در حد iui بود. در حد معاینه یکم بیشتر. امپول و قرص هم بهم داده.‌بهمم گفتن استراحت مطلق نباش. روزمرگیتو انجام بده. 

امروز شنبه ۱۸ قاعدگی رفتم واسه انتقال.. دوتاشو انتقال دادن بخاطر سنم. یکیشو قراره فریز کنن. دردش در ...

سلام گلم انشاالله جواب مثبت بگیری.

هرسه تخمک جنین شد؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام گلم انشاالله جواب مثبت بگیری. هرسه تخمک جنین شد؟

مرسی عزیزم. ایشالا. والا همون موقع گفتن سه تاش جنین شده. وقتی انتقال دادن دوتاشو انتقال دادن بخاطر سن کمم. بعد گفتن دو روز دیگه زنگ بزن ببین فریز کردن اون یه دونه رو. زنگ زدم گفتن رشدش متوقف شده. فریز نکردیم. یعنی خدانکنه منفی شه. همه‌ی این امپول و دوا درمون و شهر یه دیگه موندن شروع میشه 😞

سلام .‌خوبین؟ من امروز دهم انتقالم هس. پریود نشدم. دیشب اخرین امپول پروژسترون رو زدم. دیگه الان شیاف و استرادیول مونده که گفتن باید تا روز ازمایش بزنم. امید داشته باشم واسه بارداری یا ممکنه بخاطر امپول و داروها.‌پریودی من به تاخیر بیوفته؟

سلام .‌خوبین؟ من امروز دهم انتقالم هس. پریود نشدم. دیشب اخرین امپول پروژسترون رو زدم. دیگه الان شیاف ...

وای عزیزم چ تاپیک خوبی زدی برا خودت.

من ۷ پری میشم.دکتر گفت ۱۴ بیا برا تخمک کشی

برامن ک تو عمرم یبار امپول زدم خیلی وحشتناکه

همش میترسم و دلشوره دارم

امپولای انتقال درد داشت؟

وای عزیزم چ تاپیک خوبی زدی برا خودت. من ۷ پری میشم.دکتر گفت ۱۴ بیا برا تخمک کشی برامن ک تو عمرم یب ...

دقیقا منم سرما میخوردم توی این ۲۵ سال زندگیم.‌از سرماخوردگی رو به موت هم میشدم.. امپول نمیزدم. ولی خدا خودش قدرتشو میده. امدول های قبل تخمک کشی. درد نداره.‌موقع تزریق یه کوچولو میسوزه. که اونم در حد اینکه کلی تمرکز کنی تا حسش کنی. ولی امپولای پروژسترون خدایی درد داره. روغنیه. بهم گفت دکتر نتونستی فلان قرص رو بخور. ولی من ترجیح دادم بزنم امپولارو که تموم شه این روزام. ولی حتما بعد امپول پروژسترون حوله یاکیسه آب گرم بزار عزیزم.‌درد نداری دیگه

من روز ۱۲ و ۱۶ انتقال ازمایش خون دادم و هردو صفر شد. روز ۱۶ دیگه داروهامو‌قطع کردم و روز ۱۸ انتقال پریود شدم.‌اونم چه لخته ای. درد پریودیمم مثه همیشه هس.