2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبین

من تاپیک شما رو دنبال میکنم

میخواستم ببینم چکارکردید رفتید برای ای وی اف دوم؟؟

انشالله نتیجه گرفتید ؟

یه شرح حال از خودت بده گلم ببینیم در چه حالی😍

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏
سلام عزیزم خوبین من تاپیک شما رو دنبال میکنم میخواستم ببینم چکارکردید رفتید برای ای وی اف دوم؟؟ ا ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبین؟

من انجام دادم ivf دوم‌رو. و‌فردا باید ازمایش بدم. ‌

سلام عزیزم ممنون شما خوبین؟ من انجام دادم ivf دوم‌رو. و‌فردا باید ازمایش بدم. ‌

فدات گلم

خیلی خوشحال شدم که جواب دادی عزیزم😍

الهی به حق امام رضا این سری جواب گرفته باشی و یه نینی خوشگل تو دلت باشه🙏🙏😍😍😍حتما خبرشو بده من تاپیکتو ذخیره میکنم

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏

اینبار نصف داروهام ایرانی بود.‌همون سه تا تخمک رو داشتم که سه تاشم جنین شد. دکتر گفت نسبت به ذخیرت فولیکول نداری زیاد. چیزی که پارسال گفت خوبه. قبل تخمک کشی گفتم میشه جنین ها فریز شه. گفت اره حتما. رحمت هم اماده نیس. روز تخمک کشی من تازه داشتم بهوش میومدم. دیدم دکتر داره به یکی میگه انتقال فرش بدین.‌من با اون حالت به زور خودمو جمع کردم گفتم مگه نگفتین فریز شه. گفت نه، ریسکه. ممکنه موقع فریز کردن از بین برن. گفتم خودتون گفتین رحمم اماده نیس. گفت ببین چک‌میکنیم جنینهاتو. اگه شد فریز میکنیم. نشد نمیکنیم. بعد به پرستاره گفتم هرچی دکتر بگه. فقط من شنیدم فریز بهتره. گفت نه اتفاقا فرش بهتره. دیگه منم چیزی نگفتم. اصلا امادگیشو هم نداشتم. چون انتقالی خیلی روحیه میخاد. من اینبار روحیمو خیلییی بهتر حفظ کردم. کمتر عصبی شدم. کمتر بهش فکرکردم. درحدی که هفته دوم یادم میرفت انتقال دادم. مرتب شوهرم میگفت اروم راه برو. یواش

فدات گلم خیلی خوشحال شدم که جواب دادی عزیزم😍 الهی به حق امام رضا این سری جواب گرفته باشی و یه نین ...

ایشالا اتفاقا نذر کردیم با همسرم مثبت شه. اگه دکترم اجازه بده. بریم مشهد. هرچی خدا بخواد. فعلا که محکمم. نمیدونم فردا میشکنم یا میتونم زود خودمو جمع کنم. خدارو چه دیدی. شاید فردا عصر من درحال شیرینی خریدن و خبر دار کردن خونوادمون باشم

عزیزم اگر برات مقدوره میشه بگی این سری شرایطت چجوری بود؟

چندتا تخمک کشیدن؟ چندتا جنین شد؟

کجا انجام دادی کدوم شهر؟هزینه ش چقدر شد؟

ببخش که خیلی سوال میکنم عزیزم

منم ۴ سال منتظرم

تشکیل پرونده دادم میخوام وارد سیکل بشم این ماه

اما نمیدونم اول برم ای یو ای یا مستقیم برم برا میکرو

مشکل خاصی نداریم من یکم تنبلی خفیف دارم

شوهرمم موروفولوژیش یکم پایینه

حالا نمیدونم چکارکنم تو ۲راهی موندم

از طرفی هم تاپیک های مربوط به تخمک کشی و هایپر و...اینا رو خوندم ترسیده شدم