2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 99 پست
ایشالا اتفاقا نذر کردیم با همسرم مثبت شه. اگه دکترم اجازه بده. بریم مشهد. هرچی خدا بخواد. فعلا که مح ...

انشاءالله حتمااااا 🙏🙏🙏😍😍😍😍الهی که فرداشب از خوشحالی نتونی بخوابی 😍😍

روز چندم انتقالت هست فردا؟

علائم هم داری؟

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس کسیو دارم که فردا کارنامشو میدن یا جواب کنکورش میاد. حسم اینه کاش زود روز ازمایش نمیشد. توی رویا ...

مثبت فکرکن عزیزم به این فکرکن که تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته پس فارغ از هر نتیجه ای صلاح و مصلحت خدا رو در نظر بگیر

ولی من امیدوارم و  از ته دلللللم از خدا میخوام صلاح و مصلحتش این بار خوشحالی و نینی  دار شدن شما باشه الهی آمین😍😍🙏🙏🙏🙏

میشه برا مامان شدنم دعا کنید!🥺خیلی خستم...خیلی...💔 تاریخ ۲۷ / ۱۰ /۱۴۰۱ بهترین روز زندگیم بود🥲  وقتی دو خط خوشگل بیبیچک رو کنارهم دیدم تو آسمونا پرواز میکردم😭خدایاااا شکرت🙏وقتی بی صبرانه منتظر بودم تا دکتر بگه قلبش تشکیل شده ولی دکتر گفت به جای یه قلب دوتا قلب میزنه❤❤😍😍 فهمیدم خدا خیلیییی بزرگتر از اونه که فکرشو میکردم😭😍خدایاااا این حس خوب رو نصیب همه اونایی که مثل من چشم انتظار بودن و هستن بکن🙏🥺منتظرم هفته بعد برم سونو آنومالی بفهمم جوجه هام جنسیتشون چیه🤤دعا کنید صحیح و سالم بیان بغلم و این دوران سخت رو سپری کنم🙏
عزیزم اگر برات مقدوره میشه بگی این سری شرایطت چجوری بود؟ چندتا تخمک کشیدن؟ چندتا جنین شد؟ کجا انجا ...

من جات باشم یه بار iui میرم. نشد میرم‌ivf‌. اول اینکه هزینه ivf. زیاده. من هنوز اینبار حساب نکردم چقدر شد. پارسال با دارو ۳۲ میلیون شد. امسال تخمک کشیم ۱۸ میلیون و ۵۰۰ شد و انتقال ۵ میلیون شد که من چون بیمه تکمیلی هستم. گفتن دوهفته دیگه بیا تا بیمه باهات یکمشو حساب کنه. من شیراز مرکز دکتر رستمی انجام دادم. سیروس رستمی. یه مرکزیه که خود دکتر و شاگرداش اونجا انتقال میدن. که دکتر من گویا مددی بود. چون دکتر مرد رو دوست ندارم.

هرسوالی داشتی من با جون و دل جوابت میدم

انشاءالله حتمااااا 🙏🙏🙏😍😍😍😍الهی که فرداشب از خوشحالی نتونی بخوابی 😍😍 روز چندم انتقالت هست ف ...

آخیییششش چقدر نیاز داشتم امشب یکی انرژی مثبت بهم بده. الهی خدا دلتو شاد کنه. من ۲۹ اذر انتقال دادم. فکرکنم میشه ۱۵ انتقال. 

من جات باشم یه بار iui میرم. نشد میرم‌ivf‌. اول اینکه هزینه ivf. زیاده. من هنوز اینبار حساب نکردم چق ...

مرسی عشقم خیلی لطف کردی😘🥰

پست اولت رو الان دیدم

بالاخره چی شد همون روز تخمک کشی انتقال دادن برات؟ یا فریز کردن؟

۳تا جنین شده بود همون ۳تا رو انتقال دادن؟

از روز تخمک کشی تاااا دو روز پیش که تاریخ تخمک گذاریم بود همش دل درد پریودی داشتم. تیر کشیدن تخمدونام. پهلوهام هم گاهی تیر میکشه. یهو گرمم میشه و یهو سرد. ولی خب چون من امپول پروژسترون و شیافت میزنم. اصلا نمیشه بهشون اطمینان کرد. ممکنه بخاطر آمپول ها باشه

آخیییششش چقدر نیاز داشتم امشب یکی انرژی مثبت بهم بده. الهی خدا دلتو شاد کنه. من ۲۹ اذر انتقال دادم. ...

عزیزدلمممم

حالتو درک میکنم میدونم چی تو دلت میگذره الان

خداروشکر همچین جایی هست که امثال ما منتظرا بهمدیگه امید و انرژی بدیم

الهی که این ماه دامنت سبز شده باشه و مزد زحماتتو گرفته باشی😍😍🙏🙏بعدا بشینی به همه این روزا بخندی بگی چه دورانی بود ولی به نتیجه شیرینش میارزید😍🤤

مرسی عشقم خیلی لطف کردی😘🥰 پست اولت رو الان دیدم بالاخره چی شد همون روز تخمک کشی انتقال دادن برات ...

عزیزم تخمک کشی که میگن. تخمک و اسپرم میزارن پیش هم. دو روز بعدش میگن چندتا جنین تشکیل شده. یکی روز سوم انتقال میدن. یکی روز پنجم. من روز دوم زنگ زدم. گفتن فردا ( روز سوم) بیا واسه انتقال. سه تا تخمکم، سه تاش جنین شده. و سه تاش هم انتقال دادن. اگه جنینی پنج روزه انتقال بدن. میگن جنین بلاست

عزیزدلمممم حالتو درک میکنم میدونم چی تو دلت میگذره الان خداروشکر همچین جایی هست که امثال ما منتظرا ...

خیلی ممنون فدات شم. شما چقدره منتظرین؟ واقعا من تک تک نظرات نی نی سایتو خوندم که دیگه سرچ جدید ندارم. همش تکراریه‌ . این روزا امیدم به این سایته. 

عزیزم تخمک کشی که میگن. تخمک و اسپرم میزارن پیش هم. دو روز بعدش میگن چندتا جنین تشکیل شده. یکی روز س ...

اهان متوجه شدم

میگن میکرو مستقیم اسپرم رو تزریق میکنن داخل تخمک درسته؟

چرا میکرو انجام ندادی؟ فرقش با ای وی اف چیه

ببین من نمیترسونمت فقط میخوام بگم اول ارادتو قوی کن. با وجودت بخواه که کم نیاری. من بار اول وقتی انجام دادم داروها انقدر روم تاثیر بد داشتن که از روز انتقال سر هرچیزی با اطرافیان دعوا میکردم. بعد تازهههه فهمیدم فامیل هم فهمیدن که ما مشکل داریم. دیکه انقدر حرص خوردم که خدا میدونه. هنوز عمم رو نبخشیدم بخاطر اون روزام. من دختر قوی هستم. زود خودمو جمع میکنم ولی ivf اول جوری شکستم که زجه زدم. یک سال طول کشید تا خودمو جمع کردم. چون من یه شهر دیگه هم میرفتم. و خیلی وقتا تنها میرفتم چون همسرمم مرخصی نداشت. اینبار از روز اول خواستم از شوهرم کنارم باشه. حتی مثه قبلی ننشستم توخونه. میرفتم هر روز بیرون، دور میخوردم. چون روحیه من نمیخوره تو خونه بمونم. واسه همین امادگی منفی شدن هم دارم. من ترسم اینه بگن تخمکات کمه و باید جنین اهدایی بگیری. وگرنه بازم میرم دنبال درمان. حتی گفتم اگه خدایی نکرده منفی شه. من میرم سمت داروها سنتی و اصلاح سبک زندگی. 

خیلی ممنون فدات شم. شما چقدره منتظرین؟ واقعا من تک تک نظرات نی نی سایتو خوندم که دیگه سرچ جدید ندارم ...

منم گفتم که ۴ ۵ ساله

یه بار با کلموفین باردار شدم هفته ۶ سقط شد

یه بار دیگه م بدون دارو باردار شدم ولی جواب ازمایشم گفتن بتا ۲۰ هست و باید بالا میرفت ک نرفت و پریود شدم

دیگه خسته شدم از دکتر رفتن 

گفتم برم مرکز ناباروری خودم درخواست بدم برا iui یا ivf

فعلا تشکیل پرونده دادم و ازمایشای مربوطه رو برام نوشتن بدم

ازمایشای هورمونی رو دارم

فقط باید ازمایش چکاپ ایدز و هپاتیت و ...اینا انگار باید بدم

با یه آز اسپرم جدید از شوهرم

اهان متوجه شدم میگن میکرو مستقیم اسپرم رو تزریق میکنن داخل تخمک درسته؟ چرا میکرو انجام ندادی؟ فرقش ...

نمیدونم دکترم نگفت انجام بده. فکرکنم میکرو واسه اسپرم خیلی ضعیف باشه. شوهر من خیلییی ضعیف نیس خداروشکر. میکرو همونطور که گفتی با تزریق اسپرم به تخمک جنین تشکیل میدن ولی ivf کنارهم میزارن تا خودشون جنین تشکیل بشه.