2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 99 پست
حتما شما چک کنین، هم خودتون رو و هم همسرتون. که بعدا پشیمون نشید. البته من چهارسال جلوگیری داشتم. بر ...

جلوگیریت طبیعی بود یا قرص میخوردی 

منم شرایطیش ندارم فعلا همسرم اصلا راضی نیست میگه 5 سال دیگه

خدایاشکرت 🙏
امروز رفتم سونو باز بهم امپول داد. و قراره دوباره شنبه برم. یه خانمی تو مطب بود.میگفت ۲۳سالمه. دختر ...

آره سخته انشاللله خدا بچه سالم و صالح نصیب همه کنه

ولی یه چیزش خوبه دوقلو بگیره راحتشی یه پسر یه دختر

خدایاشکرت 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره سخته انشاللله خدا بچه سالم و صالح نصیب همه کنه ولی یه چیزش خوبه دوقلو بگیره راحتشی یه پسر یه دخ ...

اگه یه دخترو پسر باشه خوبه.‌ولی میدونم‌ بزرگ کردنش خیلی سختهههه

الان دیگه دی ماه هس. من پریود شدم. اومدم شیراز. رفتم سونو پیش دکتر گویا مددی. بهم یه عالمه امپول داد ...

عزیزم شما بیمه هم دارین که انقد پول داروها شد آخه من شنیدم ۳تومن میشه؟منم این ماه میخوام برم برای میکرو به خاطر همین میپرسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قراره که هفتم پریودی هم برم سونو بدم. بهم هم گفتن هزینه تخمک کشی حداقل ۱۵ میلیون میشه. من خودم خیلی ...

پانکچر هم مرکز مام تهران ۹ میلیون تومنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما بیمه هم دارین که انقد پول داروها شد آخه من شنیدم ۳تومن میشه؟منم این ماه میخوام برم برای می ...

بیمه تکمیلی دارم. ولی داروها چون خارجی هستن جزوش نمیشه. شاااااید تخمک کشی جزوش بشه.‌دقیق نمیدونم. 

شنبه یعنی ۱۱ قاعدگی رفتم سونو باز. دکتر نامه بهم داد واسه مرکز تخمک کشی. به دکتر گفتم خوبه تخمک هام؟ گفت نسبت به ذخیره تخمدونت خوبه. ذخیره تخمدونم ۱.۳ هس. 

همون شنبه هم رفتیم ازمایش دادیم. ازمایش های خون راجب گلبول سفید و قرمز و گروه خونی و ایدز و‌هپاتیت. و ازمایش کرونا. ازمایش خون ازادش نزدیک ۶۰۰ میشد. که واسه ما ازاد شد. ازمایش کرونا ازاد شد.‌بدون بیمه شد ۷۰۰ تومن.

امروز دوشنبه رفتم تشکیل پرونده دادم.

واسه تخمک کشی ۱۵ میلیون پرداخت کردیم. ازمایش هارو دادیم، بهمون گفتن اگه تیرویید و دیابت داری داروتو استفاده کن. از ۱۱ شب قبل به بعد اب و غذا نخوردین. ناخن ها بدون لاک باشه، زیور الات دربیاریم. عطر نزنیم. شب قبل دوش بگیریم.