2777
2789
عنوان

ظلم خدا

169 بازدید | 12 پست

دوستان یه دوستی دارم که پدرش خیلی ب خواهراش و مادرش ظلم کرده جوری هر روز اونا رو کتک کاری میکنه و سند خونه رو پیش دختر خواهرش زاشته و یه دونه پسر 17ساله ریزه ریزه داره که کارگری میکنه و پدره خوابه و پدره میگه برا چی برا دخترا تلاش کنم دخترن بمیرن میرن زیر شوهرشان اینجا خدا ظالم نیس این عذاب 17ساله که اینطورین و به عمرشان سفر نرفتن بیرون نرفتم دانشگاه نرفتن هر کدام از دوستام2423ساله

توبه کن

اون پدر ظالم ن خدا

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توبه کن اون پدر ظالم ن خدا

خب من وقتی وضع دوستام میبینم دلم براشون تیکه تیکه میشه با اینک دخترای خیلی خوبن این 17ساله که اینطورین مانسون ب شدت عذاب کشیده تا کی اگ من این زندگی داشتم یه روز تحمل نمیکردم خب خدای مهربونم کی مجازات ک

ظالم میدع

من یه دوست داشتم خانوادش داااغون الان زندگیش بهشت پولدار شده.پدرش معتاد،بود مادر سرطان بزادر معتاد ب ...

خب همینه اونا دخترای هستن که تیز برادره خاک میگیره پول میشه ولی این لعنتی پدرشون جو خونه رو به هم ریخته حت دوست ندارم قیافشو ببینم بهشون میگم چطور تحمل میکنید

خب من وقتی وضع دوستام میبینم دلم براشون تیکه تیکه میشه با اینک دخترای خیلی خوبن این 17ساله که اینطور ...

از کجا میدونی پدرشون تقاص پس نمیده؟

ضمنا خدا در آخرت پدرشان رو عذاب میکنه

قطعا خدا از دست پدرشون خشمگین شده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

از کجا میدونی پدرشون تقاص پس نمیده؟ ضمنا خدا در آخرت پدرشان رو عذاب میکنه قطعا خدا از دست پدرشون خشم ...

جدی و خشمگینی استغفرالله عجب...

امروز اجی کوچیکش رفته مغازه صاحب مغازه بهش نداد چون قرضی زیاد دارن این خدا کجاست کجای پنهون شده بریم پیدایش کنیم

جدی و خشمگینی استغفرالله عجب... امروز اجی کوچیکش رفته مغازه صاحب مغازه بهش نداد چون قرضی زیاد دارن ا ...

توی ذهن شماست

یه خدا خلق کردی در ذهنت داری ازش ایراد میگیری

خدا اگر گوش ظالم رو همون لحظه بکشه دیگه صحنه امتحان بهم میخوره

دیگه ظالم اجبارا نمیتونه ظلم کنه

باید انسان با اختیار خودش ظلم نکنه

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

توی ذهن شماست یه خدا خلق کردی در ذهنت داری ازش ایراد میگیری خدا اگر گوش ظالم رو همون لحظه بکشه دیگه ...

بابا 20سال ظلم و خدایی خدا کجاست خدااا. خدااا هستی بیدارت کنیم

خدااا بندت داره از ظلم بندش کبود میشه خدا بنده آن دارن بهش تهمت میزنه خدا بندت با این وجودت نمازشو سر وقت میخونه خدا بندت 17سالع از مدرسه اخراج شده. داره خر حمالی میکنه خدا خواهشن بیدار شو

بابا 20سال ظلم و خدایی خدا کجاست خدااا. خدااا هستی بیدارت کنیم خدااا بندت داره از ظلم بندش کبود می ...

موسی و هارون دعا کردن گفتن خدایا فرعون نابود کن خدا باشه باشه

ولی ۴۰ سال بعدش فرعون نابود شد

انتظار داری پدرشون سوسک بشه؟

بالاخره پدرشون پیر میشه و محتاج اینا

ایندیگه حتمی است

میشه بگیم پدر در ۸۰ سالگی نیازی به فرزند ۵۰ ساله نداره؟

نکته بعدی اخرت

در اخرت قطعا عذاب میشه

موسی و هارون دعا کردن گفتن خدایا فرعون نابود کن خدا باشه باشه ولی ۴۰ سال بعدش فرعون نابود شد انتظار ...

دلم براشون میسوزه برا بزادرشون من عمدا بهشون فرش میدم که بشورم دو برابر بهشون پول میدم هر مقاله ای دارم بهشون میدم تا برام بنویسن

من همیشه میگم هر کی توی استرس و بدبختی موهاش نریخته خوشبخته. موهای من توی بدبختیام ریخت. سلامتی و زی ...

دوستم افسردگی شدید داره پدرش مامانش با بیل میزنه دوستم برا نجات مامانش کبودی شد اینم هر روز اینطوریه کسی نمیتونه کاری بکنه فقط دخترا گدا نمیکنن ابرو تو کوچه ندارن دلیل و خواران این خدای مظلومان کجاست بریم پیدایش کنیم ؟