2777
2789
عنوان

معده داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 10080 بازدید | 71 پست

همش از استرس منم خیلییییی استرسیم

بچه میشه لطفا یه سر به تاپیک منم بزنید خیلی به کمک احتیاج دارم   

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
من برای صبح دکتر پنتوپرازول ۴۰بهم داده قبل صبحانه نیم ساعت قبلش  بعد شام و صبحانه بیسموتان و س ...

حتما اوناییکه گفتم انجام بده از قرص ها تا رژیم غذایی سفت و سخت یه چیزی هم‌پی بردم کمخونی کمبود ویتامین ب و مشکل هورمونی باعث تشدید شدن حالاتمون میشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اول سردی نخورین چون معده رو خیییلی اذیت میکنه.

کله پوره خیلی تلخه ولی از عطاری بگیرین مثه چای دم بدین بعد آبشو صاف کنین و بخورین خیلی واسه معده خوبه.

زیره و برگ نعناع دم بدین و آبشو بخورین.و کِسِرک رو با نبات و زیره آسیاب کنین پودرشو بریزین تو دهنتون با کمی آب بخورین.

انشالله بهتر باشین.بازم چیزی یادم اومد براتون مینویسم.

اینها واسه معده خییییلی خوبن

راستی هل و هلِ باد هم حتما از عطاری بگیرین مغزشو با نبات آسیاب کنین و رو آب جوش بریزین و بخورین،عالیه

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
من عزیزم معدم عصبش از کار افتاده هست هم رفلاکس معده اسیدمعده اینقدر زیاده که میزنه تو سرم ریه م بد ش ...

من مامانم میخاست برام قرص درس کنه قرص با عسل و کلپوره ! اگه خوب بود میگم شما هم درس کنی من هیچ وقت فکر نمیکردم مشکل معده آدم و اینجوری بیچاره کنه یعنی ب معنای واقعی از پا افتادم خواب و خوراک ندارم 

اول سردی نخورین چون معده رو خیییلی اذیت میکنه. کله پوره خیلی تلخه ولی از عطاری بگیرین مثه چای دم بد ...

دوست عزیز مگه هل برای معده خوبه ؟پس چرا تو سایت ها زدن اسید معده رو زیاد میکنه ؟

برام دعاکن منم برای تو دعامیکنم انشالله جفتمون سالم بشیم بیماری خیلی بده 😔

امین عزیزم حتما 

اره خیلی بد 

من از بس شکوه کردم حالم بد و خوب نیستم و هی دکتر بی فایده رفتم شوهرم دیگه اصن باورش نمیشه !ولی فقط خودم میدونم چمه 

شبا اصن دلم نمیخاد بخوابم همش فک میکنم میمیرم الان 

اول سردی نخورین چون معده رو خیییلی اذیت میکنه. کله پوره خیلی تلخه ولی از عطاری بگیرین مثه چای دم بد ...

❤️مرسی عزیزم خدا خیرت بده آن شاالله درس کنم راحت شم خسته شدم 

امروز کره فندق با عسل خوردم دیگه نگم برات که خیلی پشیمون شدم از  کره خوردن .دیروز شیرینی خامه ای خوردم گفتم غلط کردم.شکلات و قهوه،ترشی،ادویه.. نیمرو،کنسرو که خیلییی شور هست و خیارشور نخورید.فلفل،ادویه ،ممنوع، لبنیات پرچرب،غذای سرخ شده،کیک،کلوچه،بستنی سرد، غذای سرد و خیلی داغ،ماست یونانی،اجیل که اصلا.. اما سیب بپزید و میوه پخته ..  ران مرغ و ماهی با ابلیمو،کمی نمک،روغن زیتون و اب کافی بذارید با شعله کم بپزه تا نرم بشه.نان تست نرم.. (لوبیاپلو: برنج ابکش کن،لوبیای چشم بلبلی پخته توی فریزر داشته باشید، دوباره یه جوش کوچیک بخوره ، همراه با برنج و روغن زیتون،دم بکشه خیلی خوبه برای ناهار ) .. جدیدا فهمیدم پوره سیب زمینی درمان معدست.. سیب زمینی بپز ،پوست بگیر، رنده کن،

خیلی کم ، نمک و روغن زیتون ، عالیه .

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

نیم ساعت قبل از صبحانه،ناهار ،شام، یک لیوان اب ولرم بخورید.. مایعات همراه غذا ممنوع. سالاد،میوه،دسر،لبنیات همراه غذا نخورید.هر وعده،یک مدل غذا بخورید .. عصر ، یک ساعت با ارامش،ورزش ایروبیک ،، بعد از ورزش ،یک لیوان اب ولرم و نیم ساعت بعدش،غذای سبک بخورید..

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
❤️مرسی عزیزم خدا خیرت بده آن شاالله درس کنم راحت شم خسته شدم 

انشالله که خوب بشین عزیزم.

به نظرم داروهایه سنتی بهتر جواب میدن

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
دوست عزیز بهتر شده معدت یا نه شماهم مثل من علایمتون اسید معده میزنه بالا تهوع و سوزش معده و اینا هس ...

عزیزم معده ام با دم کرده شیرین بیان کمی بهتر شد!خوب خوب نشد ولی بهتر شد!اما مریض شدم ک دکتر برام تست کرونا نوشته و بخاطر بی اشتهایی و خوردن انتی بیوتی های قوی !و مسکن دوباره معده آن بهم ریخته و ایندفعه علاوه بر معده ریه هامم اذیت ما چرا روز خوش نداریم؟