2777
2789
عنوان

معده داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 10019 بازدید | 71 پست
منم نمیدونم چیکار کنم ولی بخورم یه جور نخورم یه جور دیگه انشالله خوب بشیم  من تهوع و سوزش و اس ...

من از صبح ک از خواب بیدار میشم تا شب!ولی شبها میترسم !روزا خودم و سرگرم میکنم !خیلی وحشتناک !حتی با دارو آروم نمیشه!!! نصف شب از خواب بیدار شدم دیدم دهنم پر کف حالت تهوع دارم اصن نمیتونم دهنم و جمع کنم ولی نتونستم بالا بیارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از صبح ک از خواب بیدار میشم تا شب!ولی شبها میترسم !روزا خودم و سرگرم میکنم !خیلی وحشتناک !حتی با ...

وای توهم خودمی منکه خیلی دلم گرفته 

تو قرص اعصاب را امتحان کردی شاید بهت بسازه

تایپکای منو ببینی دردامون مثل همه انشالله شفا پیداکنیم من بخاطر این بیماری روزی نیست به مردن فکر نکن ...

ب خدا همش فک میکنم دارم میمیرم !وحشتناک یعنی ی چیزی فراتر از وحشتناک من اصن حالم از ریخت و قیافه ام مشخص سیاهی و زردی باهم قاطی شده ! اینقد دکتر رفتم خسته شدم !دیگه کسی درد من و باور نمیکنه 

وای توهم خودمی منکه خیلی دلم گرفته  تو قرص اعصاب را امتحان کردی شاید بهت بسازه

دکتر اعصاب رفتم چون ب شدت استرسی ام و زندگیم پر از تنش و استرس !😞ولی قرصا رو نخوردم !دیدم عوارضش زیاد از الان خودم و معتاد قرص کنم با دمنوش و دم کرده خودم و آروم میکردم !الان نمیدونم چکار کنم 

پس اول دندوناتو درست کن معدت خوب میشه  بیشتر معده دردها از دندون خراب

دندون سالم ندارم شیش تا رو الان درس کردم الان دوتای دیگه خراب شده😏یکی رو درس میکنم یکی دیگه خراب میشه 🥲

دندون سالم ندارم شیش تا رو الان درس کردم الان دوتای دیگه خراب شده😏یکی رو درس میکنم یکی دیگه خراب می ...

من دندونم خراب شده بود معده دردهای شدید داشتم رفتم دندون پزشکی دندونمو کشید معدم خوب شد 

از عطاری شیرین بیان بگیرید برا معده خوبه درشو اروم میکنه

ب خدا همش فک میکنم دارم میمیرم !وحشتناک یعنی ی چیزی فراتر از وحشتناک من اصن حالم از ریخت و قیافه ام ...

دوست عزیز 

من معدمو میخواستم عمل کنم بحاطر اینکه گندیده بود خیلی خیلی خیلی کجدار مریض رفتار کردم تا در حد جزعی نقطه ای بهتر شده 

ولی چندتا چیز را میگم انجام بده 

اول قرص نکسیوم ۴۰ بخر و دومپریدون ۱۰

صبح ها ناشتا یه قرص نکسیوم ۴۰ بخور تا نیم بعد چیزی نخور بعد یه چیزیکه بهت میسازه بخور ناهار باید گوشت کبابی تیکه گوسفند یا کباب کوبیده گوسفند یا بریون بدون تیلیت بخوری بعد هروقت چه رو صبحانه چخ رو ناهار چه رو شام احساس سنگینی کردی یه قرص دومپریدون بخور بعد شامت هم سیرابی شیردون بخور بدون فلفل و اینا  و تنها بادوم خوبه اردم کننده هست ولی اونم نباید معده خالی بخوری باید معدت متوسط خالی باشه خالی خالی نباشه 

و قرص هیدروکسی زین ۲۵ داروپخش یا سیتریزبن رازک ۱۰ بخر ساعت ۷ شب یه دونه بخور 

من رزا خسته نفس خسته و مردنم آرزوم کاربری های قبلمه منو دکترا دربه در کردند افتضاح 

من دندونم خراب شده بود معده دردهای شدید داشتم رفتم دندون پزشکی دندونمو کشید معدم خوب شد  ...

ریشه شیرین بیان گرفتم منم شنیدم خوب ولی چطوری درس میکنن من بلد نیستم 

دکتر اعصاب رفتم چون ب شدت استرسی ام و زندگیم پر از تنش و استرس !😞ولی قرصا رو نخوردم !دیدم عوارضش زی ...

اگر ببینی قرص بهت میسازه بخور من از خدام بود قرص بهم می‌ساخت یه سال خوردم آلرژی دادم بستری شدم بیمارستان 😔

تو معده ات ورم داره عزیزم؟

من عزیزم معدم عصبش از کار افتاده هست هم رفلاکس معده اسیدمعده اینقدر زیاده که میزنه تو سرم ریه م بد شده بخاطر اسیر معده تیروییدرفتم سوزش ترش کردن و همچی افتضاح تهوع و همه اون هلایم دایمی هست از سال ۹۷ تا به الان من سال ۹۷ تا ۹۸ لوله بهم وصل بود آبم نمی توانستم بخورم دکترا دربه درم کردند 

اگر ببینی قرص بهت میسازه بخور من از خدام بود قرص بهم می‌ساخت یه سال خوردم آلرژی دادم بستری شدم بیمار ...

من برای صبح دکتر پنتوپرازول ۴۰بهم داده قبل صبحانه نیم ساعت قبلش 

بعد شام و صبحانه بیسموتان و سوپر مینت باریج روزی یکی دمپریدون قبل ناهار ی شربت منیزم بود همه اینارو میخورم انگار ن انگار انگار آب میخورم روز اول یکم بهتر بود اما الان انگار آب میخورم !!!داروهای معده جای اینکه من و بهتر کنه بدتر ناامیدم میکنه آن شاالله اینایی ک گفتی رو میگیرم میخورم