2777
2789
عنوان

معده داغون

10019 بازدید | 71 پست

خسته شدم از اینهمه درد !دوستان تجربه ای ندارین برای درمان مشکلات گوارشی 

من ی چن سال مشکل معده دارم اینهمه دکتر دارو هیچی !ازمایش دادم مشکلی نداشت چن سال پیش ورم و زخم داشتم ک گفت خوب میشی و دارو داد داروهام و خوردم مشکلم حل شد الان حالم ب شدت بد !احساس خفگی!تپش قلب سر گیجه احساس گر گرفتگی سوزش شدید معده !دکتر میگه از رفلاکس !قرص میخورم احساس ترشی نمیکنم !ولی شکمم اتیش میگیره پشتم میسوزه حالت تهوع دارم اشتها ندارم پوستم ب شدت کدر شده!شبها ب شدت رفلاکس دارم همش از معده ام کف میاد !همش احساس میکنم معده ام میخاره اصن ی وضعی!هرچی دارو میخورم انگار ن انگار !شدیدا درد میکنه !گاهی حس میکنم معده ام جمع میشه طوری ک میتونم با دست برجستگیش و لمس کنم !قرصامم مرتب میخورم ترشی و نوشابه ام نمیخورم !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چه بد من سه چهار ساله بیماری رفلاکس دارم همه نوع علایم دارم برات کامل میگم توهم برام بنویس کامل ولی چقدر بد همگی مشکل معده گرفتیم بدترین بیماری نه میتونی بخوری و اگه هم نخوری دربه دکتر میشی

امپرازول قوی بخور

امپراطور سری پیش ی دکتر دیگه بهم داده بود نتیجه آزمایشم خوب بود هیچی نبود تو آزمایش اما ورم معده تو آزمایش مشخص نمیشه!بعد خوردن امپراطور داغون شدم اینقد لاغر شدم و اسهال گرفتم !جای بهتر شدن بدتر شدم !

ای جانم انشالله بهتربشی فقط میتونم بگم مسبب تمام اینااسترس وغصه خوردنه

منم هرموقع ناراحتم معده دردمیشم الان دوشبه که معدم دردمیکنه 

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
وای چه بد من سه چهار ساله بیماری رفلاکس دارم همه نوع علایم دارم برات کامل میگم توهم برام بنویس کامل ...

منم نمیدونم چیکار کنم ولی بخورم یه جور نخورم یه جور دیگه انشالله خوب بشیم 

من تهوع و سوزش و اسید رفلاکس و ترش و درد گرفتن معده و اینارو دایمی دارم 

وای چه بد من سه چهار ساله بیماری رفلاکس دارم همه نوع علایم دارم برات کامل میگم توهم برام بنویس کامل ...

من اصن نمیتونم غذا بخورم وزنم کلا کم ب خاطر وزن کمم ک صورتم بیشتر از این ریخته نشه مجبورم بخورم یعنی برای من غذا خوردن عذاب !از اون بدتر شبها برام کابوس همین ک سرم و میذارم حس میکنم دارم خفه میشم غذاها تا حلقم میاد !هی میخام اروغ بزنم اما هی کف میاد!دهنم خشک میشه !سر گیجه میگیرم انگار معده ام داره منفجر میشه قابل توصیف نیس فقط اینکه از شدت ترس تو این مواقع صد بار بلند میشم راه میرم حس میکنم الان ک یا معده ام سوراخ شه یا خفه شم

منم نمیدونم چیکار کنم ولی بخورم یه جور نخورم یه جور دیگه انشالله خوب بشیم  من تهوع و سوزش و اس ...

حالا من یبوستی شدم افتصاح هست 

منو بهم یه خانمی گفت با قرص معده قرص ضد حساسیت بخورم منم سیتریزین ۱۰ یا هیدروکسی زین ۲۵ میخورم باید ببینی کدوم بهت میسازه

من اصن نمیتونم غذا بخورم وزنم کلا کم ب خاطر وزن کمم ک صورتم بیشتر از این ریخته نشه مجبورم بخورم یعنی ...

تایپکای منو ببینی دردامون مثل همه انشالله شفا پیداکنیم من بخاطر این بیماری روزی نیست به مردن فکر نکنم 

من قرص اعصاب هم خوردم بهم نساخت گفتم شاید از اعصاب باشه یه سال تحت نطر دکتر رفتم بستری شدم آلرژی دادم 

تازگی ها شنیدم میگن سیرابی میخوام بخورم با زور ببینم چی میشه