خسته شدم از اینهمه درد !دوستان تجربه ای ندارین برای درمان مشکلات گوارشی
من ی چن سال مشکل معده دارم اینهمه دکتر دارو هیچی !ازمایش دادم مشکلی نداشت چن سال پیش ورم و زخم داشتم ک گفت خوب میشی و دارو داد داروهام و خوردم مشکلم حل شد الان حالم ب شدت بد !احساس خفگی!تپش قلب سر گیجه احساس گر گرفتگی سوزش شدید معده !دکتر میگه از رفلاکس !قرص میخورم احساس ترشی نمیکنم !ولی شکمم اتیش میگیره پشتم میسوزه حالت تهوع دارم اشتها ندارم پوستم ب شدت کدر شده!شبها ب شدت رفلاکس دارم همش از معده ام کف میاد !همش احساس میکنم معده ام میخاره اصن ی وضعی!هرچی دارو میخورم انگار ن انگار !شدیدا درد میکنه !گاهی حس میکنم معده ام جمع میشه طوری ک میتونم با دست برجستگیش و لمس کنم !قرصامم مرتب میخورم ترشی و نوشابه ام نمیخورم !
من سر گیجه میگیرم و اسید معده زیاد ضعف شدید سوزن سوزن میشه سرم و پشت معده ام گاهی درد میگیره و تو آزمایش مشکلی نداشتم اما سرم وحشتناک میشه سبک میشه انگار رو ابرام !بعد ضربانم کند میشه !میدونم از معده است ولی دقیق نمیدونم از چیشه
^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
من همین الان که دراز کشیدم انگار باردارم از ورم شکم.... از شکمم تیر میکشه تا میرسه به قلبم..... تیر میکشه ول میکنه..... دست و پشتمم درد میکمه..... همش میترسم وحشت دارم کیگم نکنه از قلبمه...... با اینکه تو 2سال گذشته دو بار نوار اکو و تست ورزش انجام دادم..... نفس تنگی.... انگار غذا پایین نمیره....زیر سینم و قلبم تیر میکشه شونم و پشتم میسوزه..... گر میگیرم..... سینم پره اسیده..... میترسم 🥺انگار معدم میخاره .....
یه مشکلی برام پیش اومد بعد اون اینطوری میشم دو ماه 1بار....