2777
2789
عنوان

معده داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 10125 بازدید | 71 پست
حالا این چه قیافه ایه    

من سر گیجه میگیرم و اسید معده زیاد ضعف شدید سوزن سوزن میشه سرم و پشت معده ام گاهی درد میگیره و تو آزمایش مشکلی نداشتم اما سرم وحشتناک میشه سبک میشه انگار رو ابرام !بعد ضربانم کند میشه !میدونم از معده است ولی دقیق نمیدونم از چیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید از کیسه صفرات باشه دکتر در این مورد چیزی نگفته؟ شاید سنگ داشته باشه

نه عزیزم نگفته دکترایی ک من میرم کلی آزمایش مینویسن و کلی دارو ک همیشه داروهام جای بهتر شدن بدترم میکنه 

نه عزیزم نگفته دکترایی ک من میرم کلی آزمایش مینویسن و کلی دارو ک همیشه داروهام جای بهتر شدن بدترم می ...

عزیزم شما خوب شدی؟ مشکلت چی بود؟

میخواستم بگم ممکنه از کرونا باشه

کرونای گوارشی دردای معده میاره بعضیا نفخ و یبوست یا اسهالم میگیرن استفراغ

هرکدوم از اینا به تنهایی هم میتونه باشه

ممکنه بعد از یه مدت سرفه و تبم شروع شه ممکنه نشه و فقط فکر کنی معدته

اسی چی شد خوب شدی چیکار کردی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

من همین الان که دراز کشیدم انگار باردارم از ورم شکم.... از شکمم تیر میکشه تا میرسه به قلبم..... تیر میکشه ول میکنه..... دست و پشتمم درد میکمه..... همش میترسم وحشت دارم کیگم نکنه از قلبمه...... با اینکه تو 2سال گذشته دو بار نوار اکو و تست ورزش انجام دادم..... نفس تنگی.... انگار غذا پایین نمیره....زیر سینم و قلبم تیر میکشه شونم و پشتم میسوزه..... گر میگیرم..... سینم پره اسیده..... میترسم 🥺انگار معدم میخاره ..... 

یه مشکلی برام پیش اومد بعد اون اینطوری میشم دو ماه 1بار....