2777
2789
عنوان

معده داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 10080 بازدید | 71 پست
دوست عزیز بهتر شده معدت یا نه شماهم مثل من علایمتون اسید معده میزنه بالا تهوع و سوزش معده و اینا هس ...

سلام عزیزم معده تو چطور شد؟من دوباره روز از نو روزی از نو حتی بدتر از قبل !دیگه باید چکار کنم !دیشب سه تا قرص معده خوردم !اما اشید معده ام ب حدی زیاد بوده ک حس میکردم هر آن قلبم پرت میشه بیرون اصن وحشتناک بود تا صبح خوابم نبرده !الان باز هم درد دارم !شدید !

سلام عزیزم معده تو چطور شد؟من دوباره روز از نو روزی از نو حتی بدتر از قبل !دیگه باید چکار کنم !دیشب ...

منم دو ماه هست افتضاح شدم بخاطر مشکل بیماری دیگه دارم ولی من شه ساله و سه چهارماهه درگیرم روانی شدم حتی من سال اول قرص اعصاب هم خوردم تاثیری نداشت آلرژی پیدا کردم رزیم غذایی دارم قرص میخورم ولی ای بگی نگی الانکه دو ماهه فقط بالا میارم 

من تنها قرصی که تا حدودی کنترل کرد نکسیوم ۴۰و دومپریدون بود که آخر اینا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دو ماه هست افتضاح شدم بخاطر مشکل بیماری دیگه دارم ولی من شه ساله و سه چهارماهه درگیرم روانی شدم ...

منم دومپریدون میخورم البته چن روز قرصا رو قطع کردم ب خاطر اینکه مریض بودم و دکتر رفتم و کلی قرص دیگه داد گفتم اینهمه نخورم با هم اما دیشب داشتم میمردم یعنی برای اینکه معده ام راحت شه دستم و میبردم ته حلقم بالا بیارم اما هیچی نمیومد فقط کف

منم دو ماه هست افتضاح شدم بخاطر مشکل بیماری دیگه دارم ولی من شه ساله و سه چهارماهه درگیرم روانی شدم ...

ولی شیرین بیان خوب واقعا من زیاد داروی گیاهی امتحان نکردم 

اما از قرصا اثر بخشی بهتری داره یعنی من با وجود خوردن قرص بازم سوزش و اون تهوع لعنتی و دارم 

اما هر وقت دم میکنم میخورم یکم آروم تر میشم 

دکتر بهم میگه مال من از رفلاکس زیاد ک اینجوری و باید رژیم بگیرم و کنترل کنم 

اما خب چی بخورم پس !کافی نخورم شیر نخورم !چای نخورم ترشی نخور سالاد نخور سبزی نخور نون خالی بخورم فقط بنابراین با کوچکترین چیزی ب هم میریزه معده ام 

یک قاشق غذا خوری تخم بارهنگ با یک لیوان اب 20 دقیقه بجوشون نوک قاشق چای خوری دارچین بریز

صبح ناشتا بخور تا 2 ساعت چیزی نخور 

هر روز صبح انجام بده تا بهبودی کامل

من دو روزه خوب شدم

انشاالله تو هم خوب میشی ولی رعایت کن بعد از خوردنش تا 2 ساعت چیزی نخور

کاملا به لطف خدا  خودمم باورم نمی شد خسته شده بودم دیگه از دوا و درمان

خدا روشکر 

ببخشید من چند وقتیه آب دهنم رو قورت میدم یا صدای قورررر میده گلوم،، یا صدای روده های میاد 

حس میکنم انگار ی چیزی تو گلومه سمت چپ 

ممکنه از معده باشه ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔