2777
2789
نمیشه،برین دکتر،شوهر من که با بازو میزنه،قبلا شکم بود بهش نمیساخت،مادربزرگم به ساق پا میزد یادمه

ولی من به شکم و بازو میزنم قندش پایین نمی اومد. دو روزه به باسن مژزنم قن ش نرمال شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1- می توانید انسولین را به شکم، بازو، باسن، لگن، جلو یا کنار ران خود تزریق کنید. زمانی که انسولین به شکم تزریق می شود، سریع تر عمل می کند. انسولین را تا محدوده ی 5 سانتی ناف یا در هر گونه ترک پوستی تزریق نکنید.

2- انسولین را به مناطقی که زخم یا کبودی دارید، تزریق نکنید. انسولین تزریق شده به زخم ها یا کبودی ها ممکن است به درستی وارد بدن نشود. همچنین آن را از طریق لباس هایتان نیز تزریق نکنید، زیرا تزریق از طریق لباس می تواند سوزن را آلوده کند و ممکن است باعث عفونت شود.

3- هر بار که انسولین تزریق می کنید، از یک ناحیه ی متفاوت استفاده نمایید. به عنوان مثال، انسولین را به نواحی مختلف شکم خود تزریق کنید. انسولین تزریق شده در همان ناحیه می تواند باعث ایجاد توده، تورم یا ضخیم شدن پوست شود.

https://faanistore.com/how-to-use-insulin/