2777
2789
عنوان

فیل و فنجون😂

911 بازدید | 35 پست

یهو زد ب سرم ی تاپیک بزنم 😁

کیا کنار شوهرشون مث فیل و فنجون می مونن😂؟

چقدید؟...🤭😃

من خودم قدم ۱۶۸ وزنم ۵۲ اع

شوهرم ۱۸۸ و ۸۸

بیکاریه دیگه😁😋🤦‍♀️🚶‍♀️🤭

•اُکسیژِنِع تویِ ریِع هآمـی لَنَتـیِع دوسـت داشتَنـی😽🌹:)♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیل فنجون که اصلا حرف قشنگی نیست بهتره بگیم چاق لاغر 😂😂😂

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

من ازدواج نکردم 

ولی منو اکسم همینقدر اختلاف داشتیم 

البته من 162 ام و لاغر 

اون185بود  فک کنم 

طلاق بگیرید🙂، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است... 🥀کاربری واگذار شده
همون😅آخه معمولا اینو میگن😁

😂😂😂 من فقط قد شوهر کوتاه باشه نمیتونم تحمل کنم . خداروشور خودم ۱۷۶ هستم شوهرم ۱۸۲

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

من ۱۵۹

اوشون ۱۹۰ 🥲😑

اول ها یکم تو فامیل عجیب بود چون من اسپرت میپوشم و اهل پاشنه دارم نیستم اما کلا قد ؛ سن و وزن زیاد مهم نیست توی رابطه و پایداریش

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم !  "سهراب سپهری "  
من ۱۵۹  اوشون ۱۹۰ 🥲😑  اول ها یکم تو فامیل عجیب بود چون من اسپرت میپوشم و اهل پاشنه دار ...

اوهوم

این تاپیک فقط جنبه سرگرمی داره خوشگله

•اُکسیژِنِع تویِ ریِع هآمـی لَنَتـیِع دوسـت داشتَنـی😽🌹:)♡

خوشبحال اونایی که فیل و فنجونن واقعا خوشبختن

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘