کلا مردای ایرانی قد کوتاهن خب ولی من هرچی قدبلند دیدم یا مغرور بوده یا خیلی عذرمیخوام بیشعوووووور & ...
جالبع حتی اینایی که من میگم بسیار مغرور بودن. عزیزم اخلاق به ذاته ن قیافه دیدم اونایی که قیافه دارن شعور دارن و قیتفه نداشتن خیانت کردن من واقعا نمیتونم مردی رو که نمیخوام تحمل کنم ازنظر من مرد قدکوتاه و باید بزاری تو گهواره توهینم نمیکنم اعصابم یه شدت خورده 😔کلا من هیچ مردی دیکه الان نمیخوام چه جذاب چه زشت دیگه هیشکیو نمیخوامم
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین کار دنیارو میکنی 👏 کوتاه و بلند نداره با این تربیت بدی که خانوداه های ایرانی برای پسر هاشون ...
اره والا مردجذاب که کلا برامن نیس مرد زشت و کوتاه که ملا غیر قابل تحمله برام برن بمیرن جالبه خودشونوم میگرفتن و مغرور اینو کجا دلم بزارم اره دیگه قسم خوردم ندیده رد کنم میدونم زشتن همشون ودیگه دوس ندارم ازدواحو هیچ ذوقیم ندارم
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
اره والا مردجذاب که کلا برامن نیس مرد زشت و کوتاه که ملا غیر قابل تحمله برام برن بمیرن جالبه خودشونو ...
یه مدت به ذهنت استراحت بده و بهش فکر نکن بعد دوباره اگه خواستی بپذیر که مجدد خاستگار بیاد انشاءالله روزی برسه که این سیستم زن ستیزی و ضد زن بودن سیستماتیک توی کشورمون رفع بشه که پسرا فکر نکنن چه تحفه ای هستن و مادراشون فکر نکنن که منتی سر ما گذاشتن با زاییدن شازده هاشون ...
یه مدت به ذهنت استراحت بده و بهش فکر نکن بعد دوباره اگه خواستی بپذیر که مجدد خاستگار بیاد انشاءالله ...
خخخخ اره دیکه گفتم که کلا نمیخواممم میدونم خوب نیستن منم رد میکنم تا بفهمن هیچی نیستن هیچییی