2777
2789
عنوان

فیل و فنجون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا خوشبختی به این چیزا نیست🧎‍♀️

خواهشا حرفای کلیشه ای نزنیددذ پس به چیه  فقط اخلاق؟؟بابا باید طرف قد و قیافع داشته باشه احساس ارامش کنی

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
چطور؟🙄نشنیدم

چیو نشنیدیی ازنظر من خیلی خوبه مرد خیلی قد بلندو جذاب باشه واقعا خب خوشبختن اونایی که همچی شوهرایی دارن

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
چیو نشنیدیی ازنظر من خیلی خوبه مرد خیلی قد بلندو جذاب باشه واقعا خب خوشبختن اونایی که همچی شوهرایی د ...

اگه خوش اخلاقم باشن موافقم😉😊

•اُکسیژِنِع تویِ ریِع هآمـی لَنَتـیِع دوسـت داشتَنـی😽🌹:)♡
اگه خوش اخلاقم باشن موافقم😉😊

اره خخخ درکل ادم باید بااونی که دوس داره ملاکشه ازدواج کنه تاارامش داشته باشه ن مث من که هرکی میاد یا۱۶۰یا۱۵۸واقعااا ازمن بدبخترمم هس خخخ درکل قید ازدپاجو زدم براهمیشه

دایی من و خانومش 

داییم ۱۹۲ : والیبالیست خانومش ۱۶۵ وشو کار ؛ دوتا خوشگل و خوشتیپ ، ورزشکار حرفه ای و جفتشون معمار ( همکار هم بودن ) و عاااااااااااااشق ها دیوانه هم ....

سر یه مسئلهء الکی زندگیشون از هم پاشید داییم افسردگی گرفت خانومش عین دیوانه ها رفت زن یه پیرمرد شد بعدم خودکشی کرد اصلا نفهمیدیم چی شد چرا اینطوری شد سرنوشت این بچه ها چند سال گذشته هنوز همه شوکه ایم واقعا خوشبختی به این چیزا نیست

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم !  "سهراب سپهری "  
اره خخخ درکل ادم باید بااونی که دوس داره ملاکشه ازدواج کنه تاارامش داشته باشه ن مث من که هرکی میاد ی ...

😂خودت چندی؟

•اُکسیژِنِع تویِ ریِع هآمـی لَنَتـیِع دوسـت داشتَنـی😽🌹:)♡
😂خودت چندی؟

من ۱۶۳ولی همیشه دوس داشتم۱۹۰باشههه

جوابت رو دادم عزیزم ریپلای نکردم فقط

خوندم الان خب این دیگه خانمش دیوونه بوده وگرن خوشبختی بش داده شده واقعا ازدس خدا ذلگیرم اینجور مردا رو به کی میده اخهه یکی مث من بدجور تو حسرتممم و دیگه هم قید ازدواجو زدم اصن نمیتونم بااوتیکه نمیخوامدزندگی کنم

خوندم الان خب این دیگه خانمش دیوونه بوده وگرن خوشبختی بش داده شده واقعا ازدس خدا ذلگیرم اینجور مردا ...

کسی از درون زندگی بقیه و دلشون خبر نداره عزیزم هیچوقت مقایسه نکن دور از جونت حسرت چی ؟؟؟ الان دایی من اینهمه سال تلاش کرد معماری تهران قبول شد سراسری اونهمه برای ورزش تلاش طفلک چقد شب کاری می‌کرد که وسایل خونه بخره الان ببینیش نصف شده انگار توی جوونی قوز کرده کمرش شکسته اما بازم گاهی میگم شاید کاری کرده که دل خانومش شکسته وگرنه چی شد چرا ؟ از کجا معلوم دایی من توی زندگی شخصی اخلاقش بد نبوده که زنش دیوانه شده ؟ الله العلم

کسی از درون زندگی بقیه و دلشون خبر نداره عزیزم هیچوقت مقایسه نکن دور از جونت حسرت چی ؟؟؟ الان دایی م ...

خب خوبه بایه سمندون قد کوتاه ازدواج کنمم؟؟به خدا اینایی که برامن نیگن اینقدر کوچولوین که دپس دلرم بزارمشون تو گهواره 😑واقعا حسرت یه مرد جذاب و خوب به دلم موندد ,😔دیگه برام مهم نیس دیگه هیشکیو نمیخوام اینقدر بی ارزشم که هرمسی اجازه میده بیادد

خب خوبه بایه سمندون قد کوتاه ازدواج کنمم؟؟به خدا اینایی که برامن نیگن اینقدر کوچولوین که دپس دلرم بز ...

کلا مردای ایرانی قد کوتاهن خب ولی من هرچی قدبلند دیدم یا مغرور بوده یا خیلی عذرمیخوام بی‌شعوووووور  برعکس خانواده پدرم همه قدا معمولی و  کوتاه چقد زن دوست ؛ مهربون و با ادب بنظرم ملاکت رو فقط نذار قد اونایی که میان رو یهو رد نکن شاید توی جلسات مشاوره و حرف زدن یه انسان واقعی پیدا کنی و شخصیتش به دلت بشینه قیافه کلا ۴۰ روز دوام داره بعدش فقط شعوره شعار نمیدم ده ساله ازدواج کردم روز به روز بیشتر به اهمیت شعور و درک طرف مقابل پی میبرم 😑🤦🏻‍♀️