2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سنگِ روی یخم کرد :/

775 بازدید | 48 پست

بچه ها امشب دوتا از فامیلای مادرشوهرم رو برای اولین بار دعوت کردم خونمون و مادرشوهرم اینا هم خونمون بودن، خب من بخاطر اون احترام گذاشتم به اونا،هرچند که آدمای خوبی بودن. اول اینو بگم که ما با هم فامیلیم و مادر و پدر همسرم برامون خونه خریدن. وقتی داشت با فامیلاش حرف میزد گفت تو فامیلی نمیشه گفت یه سری حرفارو ،ولی کاش محبتای ما رو قدر بدونن و بعد به من اشاره کرد :/ چند بار هم گفت فلانی گفته جمع میکنید و خونه میخرید ،میدید به دخترای مردم. مادر پدر من هم توی جمع بودن در ضمن. سنگ رو یخ شدم و خیلی بهم برخورد.

به نظرتون بهش بگم و ازش گلایه کنم؟ 

چون خیلی خیلی ناراحت شدم با این حرکتش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم تو خودت رو بد نکن به شوهرت بگو اون بره با خانوادش حرف بزنه چون اون پسرشه ازش ناراحت نمیشه ولی تو اگه بگی هم ناراحت میشه هم شاید قشقرق به پا کنه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بگووو اونا از حسادتشونه وگرنه شما واسه خاطر پسر خودت خریدی نه من

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

خیلی حرفش زشت بود 

جای مادر شوهر من بود چیکار میکرد به خدا هم واسم خونه خریده هم ماشین واسه پسرش. هربار گونی برنج و مرغ و روغن میفرسته آجیل سبزی فریز

کل هزینه های برق و آب و گاز میده برا پسرش  پرده سلطنتی زده برام  فرش خریده برام از گروناش. هیچ وقتم چیزی نگفته همش میگه وظیفمه