2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سنگِ روی یخم کرد :/

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 48 پست

بیخیال بزار بگند 

گوشت امونو پدرشوهرم میده یبار مادرشوهرم تنها بودیم گفت دومادم گفته گوشت چرخی میحام اگه قراره بابا پولشو نگیره نمیام بخرم به در میگفت دیوار بشنوه منم گفتن خوب کاری میکنید دومادو رو که نباید پروش کرد 

🤣🤣🤣🤣🤣دیگه حرف نزد چیکار داره به حرفا مردونه 

)پدرشوهرم سوپر گوشت دارن)

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مودیه، بعضی وقتا خوبه، بعضی وقتا عصبی. کلا حالش خوب نیست ولی همیشه تیکه هاش رو داره

خب خودت اخلاقش بهتر میدونی اگه خوبیاش بیشتره بیخیال اما اگه کار همیششه و فقط نسبت ب شما اینجوره لابلای صحبتا غیر مستقیم بهش بگین جوریکه طغیان نکنه

چشمان تو آفریقاست.. 
شما انسان برگزیده ای! چه شانسی داری خواهر

به قران خواهر اگه کم گفته باشم زیاد نگفتم  دایم میگه مال و دارایم آخرش واسه پسرم دیگه الان بدم یا بعد چ فرقی میکنه

ولی خدایی شوهرمم پسر ماهی هیچ وقت تو زندگیش نه لب به سیگار زده نه مشروب

نماز خون قران خون خیلی با حیا و مودب وبا احترام

به شوهرت بگو گله کنه و اصلا حرفی از شما وسط نیاره و بگه انقد شاکی بودم میخواستم جواب بدم ولی زنم اشاره کرد نذاشت جوابتون رو بدم ......

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
به شوهرت بگو گله کنه و اصلا حرفی از شما وسط نیاره و بگه انقد شاکی بودم میخواستم جواب بدم ولی زنم اشا ...

ای با سیاست🤣🤣🤣

نه بابا شوهرم هیچوقت بخاطر من به مادرش هیچی نمیگه

خیلی حرفش زشت بود  جای مادر شوهر من بود چیکار میکرد به خدا هم واسم خونه خریده هم ماشین واسه پس ...

خدا امثال اینجور ادما رو زیاد کنه

من خونه پدرشوهرم مستاجرم یعنی پول پیش دادیم بهشون

هزاربار تا حالا منت گذاشتن

هر چی به شوهرم‌میگم از اینجا بریم گوش نمیده

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤