2777
2789
عنوان

همسر دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 85 پست
اره واقعا حرفاتون درسته اینا همش شعاره هرچقدرم ما بگیم بی فایدس متاسفانه جامعه مون اینگونس و ما مجبو ...

من به اجبار مامان خودم رفتم

همسرم و خانوادش راضی نبودن

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زاپاس یعنی چی!!!!خیلی بی ادبیه این حرف.یعنی مرد یازن مطلقه برن بمیرن؟!!!اتفاقا خیلی‌هاشون بهتز ازخیل ...

نظرتون برام قابل احترامه 

کاملا موافقم عزیزم 

ولی من شرایط خودم رو گفتم؛ هر آدمی یه شخصیت و طرز تفکر داره ♡ اگه شرایط ایشون خوبه قبول کردنش موجب آرامش و پیشرفت میشه و  این عالیه...

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
اون عقدی ک میگه باکره عاقلع بالغه دوشیزه میگ چیه؟؟؟ اون باطل اگ شوهر ندونه بعدم اینکه اگ نداشتی شوهر ...

شوهرم زمانی گف باشه ک نمیدونس باکره ام یا نه 

ینی منو با احتمال اینکه باکره نیستم پذیرفت 

ما گذشته برامون اهمیت نداشت چون قرار بود اینده همو بسازیم 

من باکره بودم ولی نشون دادم ک نیستم چون نمیخاستم مردی بااین طرز فکر بیاد طرفم 

حق با شماست ولی نمیشه که خییلیا طلاق میگیرن دوباره ازدواج میکنن

رامبد جوانم ۳ تا زن گرفته باید نگار زنش نمیشد 😂ول کن گلم این بحثا دیگ کلیشه این 

چونکه هرکس تجریه زندگی داشته حق زندگی نداره طرف بره دوست دخترشو بکنه ولش کنه چون عقد نکرده و شرعی با کسی بهم نزده مشکلی نیست ولی ی عقد کنه مشکل داره

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
شوهرم زمانی گف باشه ک نمیدونس باکره ام یا نه  ینی منو با احتمال اینکه باکره نیستم پذیرفت  ...

شما اینطوری فکر میکنی پس نباید از همه انتظار داشته باشی چیزی ک تو فرهنگشون جا افتاده و شاااید اگر اگر اگر از نظر عقلانی این جامعه ب پای نصف اونا ام برسه بتونن این فکرو کنن ک بدن ی زنم مال خودشه مث مرد اینجا فرق داره و عوض نمیشننن

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
حق با شماست ولی نمیشه که خییلیا طلاق میگیرن دوباره ازدواج میکنن

صد در صد همینطوره 

من خودم رو گفتم دوست عزیزم 🌹

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
خوب منم همینو میگم فکر کنم اشتب ریپلای زدی

ن دارم تورو تایید میکنم ک بحث نکن باهاشون قبول نمیکنن اینا حرف اشتبارو 

کاملا حق با شماست...شما هم با همچین موردی ازدواج کردید؟راضی نبودین؟بنظر منم اولین ها هیچوقت فراموش ن ...

من با موردی ازدواج کردم که عاشق شخص دیگه ای بود 

تو خیلی چیزا خواه ناخواه مقایسه شدم... این برام غیر قابل قبول بود درصورتیکه خودم نمیتونم هیچوقت شوهرم و خاطره هایی که ازش دارم رو فراموش کنم چون اولین تجارب من از زندگی مشترک و رابطه زناشویی به ایشون برمیگرده پس مسلما به همسرم حق میدم ولی سعی میکنم بقیه رو از چنین اشتباهی برگردونم 

شما اینطوری فکر میکنی پس نباید از همه انتظار داشته باشی چیزی ک تو فرهنگشون جا افتاده و شاااید اگر اگ ...

ما زنا خودمون میتونیم اینو اثبات کنیم ک بدن ما اختیارش دست خودمونه 

کافیه ب جنس مخالف رو ندیم بخدا درست میشه