2777
2789
اره یه بچه دارم با هیچکی راحت نیستم دوست صمیمی دارم ولی اونا بیشتر به فکر خودشونن دردام روم تلمبار ...

شوهرتو دوس نداری؟ چرا عصبی میشه؟؟ 

نه من در مورد طلاق نظری ندارم، چون به دخترتم فک میکنم... دقیقا نمیدونم دخترت تو چه شرایطیه، خودت چطور، یا مشکل اصلی شوهرت چیه... بیکاریه؟ خانواده ی بد؟؟ دوستان بد؟ خستگی و ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتو دوس نداری؟ چرا عصبی میشه؟؟  نه من در مورد طلاق نظری ندارم، چون به دخترتم فک میکنم... دق ...

بعضی وقتها دوس دارم بعضی وقتها نه دست به زن داره فحش میده میکشه خرج ودرست وحسابی نمیده داره ولی خرج نمیکنه خسته شدم من هنوز سنی ندارم من تازه اوج جوونیمه 

طوری شدم ک نه به خودم میرسمنه به بچم نه خونه زندگیم فقط یک گوشه نشستم تو خودمم

ببین، ما باید زندگی کنیم... سخته، خیلیم سخته، شعارم نمیدم، خودم سختیایی کشیدم که فقط راه خلاص شدن رو مرگ میدونستم، اما یه کاری بکن... من نمیدونم شوهرت چطور آدمیه... امکان ادامه تحصیلو بهت میده یا نه‌‌... اگه نه... حداقل یه کلاس هنری، خیاطی، آرایشگری، اصلا کیک پزی توی خونه، یا شمع سازی و ... سرتو گرم کن... به دخترت فک کن... تو سالها باید باشی کنارش... خودتو نگاه کن، مادرت نیس و چقد افسرده ای،،، نذار دخترت مثل خودت بشه، با ناراحتی خودتو از بین نبر... پاشو بازم

ببین، ما باید زندگی کنیم... سخته، خیلیم سخته، شعارم نمیدم، خودم سختیایی کشیدم که فقط راه خلاص شدن رو ...

بچم پسره 

نمیتونم خیلی برام سخته  خیلی 

من به همین راضیم ک شوهر یکم احساس داشته باشه یکم درک کنم تا که گریه میکنم دیوونه میشه به جایی ک آروم بشه آرومم کنه بدتر میشه اینقد کتکم میزنه ک از نا میفتم حالم داغون میشه بعد یک ساعت میاد معذرت خواهی همین دیشبم کتکم زد همین یک ساعت پیشم با لگد منو زد خسته شدم دق کردم

بچم پسره  نمیتونم خیلی برام سخته  خیلی  من به همین راضیم ک شوهر یکم احساس داشته باش ...

خودت چطوری هستی؟ احساساتتو بهش نشون میدی؟ نمیتونی یه جوری قلقشو به دست بیاری؟ مثلا کاری نکنی که عصبانی بشه، در عوض کاری کنی دنبالت بدوئه،،، یه کم سیاست میخواد...

خودت چطوری هستی؟ احساساتتو بهش نشون میدی؟ نمیتونی یه جوری قلقشو به دست بیاری؟ مثلا کاری نکنی که عصبا ...

سیاست یاد ندارن منی ک سرن فقط تو کتاب بود 

نمیشه اصلا نمیدونم حتی حوصله به خودم رسیدن رو هم ندارم خمش عصبیم چیزی ک بخوام نمیخره منتظرم ک کسی برام پول بفرسه  هرجا میره پشت سرم حرف میزنه اگه عیبی داشته باشم جار میزنه من خیلی چهقم ۱۰۵ کیلوم بیشتر شکنجه ام بخاطر چاقیم لاغر نمیشم اونم شکنجه م میده

سیاست یاد ندارن منی ک سرن فقط تو کتاب بود  نمیشه اصلا نمیدونم حتی حوصله به خودم رسیدن رو هم ند ...

مشکلت قابل حل شدنه عزیزم... سیاست یاد بگیر خوب! فک میکنی الان به من مجرد یاد دادن؟ نه! منم قراره یه روزی اگه ازدواج کردم تازه بشینم یاد بگیرم‌‌‌...

در مورد چاقیت... به جای افسردگی، وقتایی که شوهرت خونه نیس، کلیپ دانلود کن، ورزش کن، روزی نیم ساعت، غذا هم نخور، بعدشم دوش بگیر که بوی عرق ندی...روحیت عالی میشه دختر... شوهرت که اومد یه عطر بزن، به پیشوازش برو، خجالت نکش شریک زندگیته..‌ میدونم چون تا حالا انجام ندادی شاید یکم روت نشه، طبیعیه، تغییر رویه بده حتما

تا کی میخوای بشینی غصه بخوری؟؟؟ تازه افسردگی آدمو چاق ترم میکنه، لاغر کن، غذاهاتو کم نمک درست کن، روغن کم بریز، اصلا گاهی اوقات فقط میوه ای چیزی بخور، چای بدون قند... 

زندگیتو نجات بده، سخت نیست... استارتشو بزن