2777
2789
از زمانی ک یادم میاد پیش روانشناسی رفتم‌ولی تاثیری توحالم ندا شت

ببین با خودت باید روراست باشی،،، روانشناس شاید برای یکی دو ساعت آرومت کنه... ولی مشکل اصلیتو که حل نمیکنه... افسردگی شما، افسردگی ثانویه هستش بنظرم... یعنی اینکه بر اثر یه مشکل دیگه به وجود اومده، که اگه اون مشکل حل بشه، افسردگیتم خود به خود حل میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین با خودت باید روراست باشی،،، روانشناس شاید برای یکی دو ساعت آرومت کنه... ولی مشکل اصلیتو که حل ن ...

خب حالاشاید به مروز زمان با مرگ پدر مادرم کنار بیام ولی با زندگیم چی با شوهرم ک اصلا احساس نمیدونه چیه همش کتک و کاری فحش

از زمانی ک یادم میاد پیش روانشناسی رفتم‌ولی تاثیری توحالم ندا شت

این چیزارو بریز دور. روانشناسی غربی اگه علاج بود مردم خودشون توی خودکشی رکورد نمیزدن. خودت شروع کن. من که میگم همه اینارو تجربه کردم

کاربر مرد. کاربر مرد و همه راحت شدن از دستش.  

بیکاری دلیل همچیزهستش،حس تلقین بدترازبیکاریست وعدم برنامه ریزی باعث میشه ادم یکم بهم ریخته بشه وقروقاطیشه،تنظیم خاب دقیق بشه حله، وتنهایی ک ایروزاخیلیادرگیرشن، حسابش کن ایقدجمعیت هست تواین مملکت،1نفرهمدمت نباشه خیلیحرفه🙄😐🤔🤔

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐
روحشون شاد... چند وقته؟ در یه زمان واسه هردوشون اتفاق افتاد؟

سه ساله مادرمو و وسیله پدرمو از دست دادم ولی نتونستم کنار تا الان ک نتونستم خیلی برآن سخته خیلی وقتی یادشون میفتم میخوام فریاد بزنم نمیتونم خودمو کنترل کنم

خب حالاشاید به مروز زمان با مرگ پدر مادرم کنار بیام ولی با زندگیم چی با شوهرم ک اصلا احساس نمیدونه چ ...

بچه هم داری؟

خب ببین واقعا خیلی سخته

.. باید شرایطو بسنجی... اینکه برای چه چیزایی عصبی میشه؟ خواهری برادری داری؟ اصلا کسیو داری باهاش حرف بزنی... مثلا یه دوست صمیمی...

نه هردو زنده بودم اره یه جورایی اجباری بود پدرم راضی نبودم خودمم راضی نبودم نمیدونم چی شد

خودت و پدرت راضی نبودین... چه اجباری...

ببخشید گلم، خیلی سوال میپرسم، چون میدونم به درد و دل نیاز داری...

بچه هم داری؟ خب ببین واقعا خیلی سخته .. باید شرایطو بسنجی... اینکه برای چه چیزایی عصبی میشه؟ خواهر ...

اره یه بچه دارم

با هیچکی راحت نیستم دوست صمیمی دارم ولی اونا بیشتر به فکر خودشونن دردام روم تلمبار شده هیچکسو ندارم باهام دردودل کنه راه حل درست رو بده تا چیزی میشه میگن طلاق

خودت و پدرت راضی نبودین... چه اجباری... ببخشید گلم، خیلی سوال میپرسم، چون میدونم به درد و دل نیاز د ...

من داشتم درس میخوندم یکسال به کنکورم مونده بود مادرم خواست گفت خوبه نجیبه ولی نمی‌دونست چه جور ادمیه اگه زنده می‌بود میتونست جلو این اتفاقات رو بگیره ولی نیست کسی نیست