2777
2789
عنوان

شب یلداهم فقط یه شبه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 50 پست
آره چقدر مشخصه كه دست و دلت نميلرزه 😂😂😂 از حسودى مردم نتركى يوقت :)))) ايشالله خدا به شما هم بده ...

اوففف منتظر این روی دیگه ت بودم 😉

یهو عین دمل ترکیدی 

کلا نمیخوای اصل مطلبو بفهمی پس تلاش بیهوده س مغزت دوروبر همون چارتا تخمه و هنونه میچرخه چون فراتر از اون نمیتونه بره مقصر نیستی😂😂😂

اره والا خدا بیشتر بهمون بده چشم حسودمونم کور شه کی بدش میاد😂😂😂😂

سرجدت امشب به استوری همون بقول خودت چارتا تخمه و هندونه بسنده کن گوشی و با خودت توالت نبر منو اینه دشوری هم اکنون😂😂😂😂 

من و آخایی و نونوش درحالا لمبوندن

پوکیدم خدا😂😂😂😂جوابت تموم حوصله ندارم وا نمیکنم بلغوراتو اینو خوندی پروپرانول بزن😂

واسلام یلدات موبارککک😂😂😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اوففف منتظر این روی دیگه ت بودم 😉 یهو عین دمل ترکیدی  کلا نمیخوای اصل مطلبو بفهمی پس تلاش بی ...

بابا تو ديگه چه سطح پايينى هستى 😅👌🏻

انقدر لِوِل پايينى كه طرز حرف زدنت عين چاله ميدونى هاست 😂

ديگه فهميدم در چه سطحى هستى حيفه هم سطح تو بشم 😂

چقدر عُقده و كينه و حرص از حرفات ميباره

فقط دعا مى كنم خدا به قلب نا آرومت يه نگاهى بندازه بلكه كمى آروم گرفتى از غُصه :))) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آموزش جدیدترین و به روزترین نکات آشپزی و دستورپخت انواع دسر ، غذای ایرانی ، غذای فرنگی ، غذای بین المللی ، فینگرفود و طرز تهیه انواع سالاد ، کیک ، بستنی و نوشیدنی را در مجله دلتا بخوانید.

https://deltapayam.com/هنر-آشپزی/

شكم گرسنه پول گوشى هوشمند و نت دار بده بياد اينستاگرام عكس باقالى پلو ببينه ولى پول نداره بره همون ب ...

من اول ماه كه حقوق و ميريزن بسته اينترنت يه ماه ميخرم نهايتش ٣٠ تومنه

اما الان كه ته ماهه باور كن نميشه حتى برم انار و هندونه بخرم نه كه اصلا نداشته باشم تو خونه بالاخره چيزايى پيدا ميشه بايد با همينا سر كنم نميتونم برم گوشت و هندونه و انار و ژله و اجيل بخرم و مهمون دعوت كنم با همسرم و مادرم تنهاييم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من اول ماه كه حقوق و ميريزن بسته اينترنت يه ماه ميخرم نهايتش ٣٠ تومنه اما الان كه ته ماهه باور كن ن ...

ما هم تو خونه تنهاييم 

نه كسى رو دعوت كرديم ، نه خونه ى كسى ميريم

مهم اينه اين اندك جشن هاى باستانى رو با حال خوب حتى با يه چايى و شيرينى و ... برگذار كنيم 

كل سال كه بدبختى و عزاست ، حالا يه عيد نوروز و يه شب يلداست هِى بخوايم غُر بزنيم و ناله كنيم بيشتر بدبختى سمت ادم مياد

اصلا چرا بايد درگير ديگران باشيم انقدر

كار خودمون رو بكنيم

متاسفانه خیلیا برای شر کردن عکساشون سفره میندازن. مورد داشتیم اصلا به شب یلدا اعتقاد نداره فقط به خاطر عکس و کلاس و پز دادن سفره انداخته خرج کرده

اخه شب یلدا کلاس داره🤷‍♀️🤷‍♀️

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم!