2777
2789
عنوان

شب یلداهم فقط یه شبه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 50 پست
اینجوریام ک میگی نیس  اخه تو غول ساختی ازش ی اینده وحشتناک ...

وحشتناکه 

با این اوضاع اقتصادی بدی که داریم

با این جامعه و ادمایی که ذهن مریض دارن

به دنیا اوردن یه بچه که بتوته سالم و خوب زندگی بکنه خیلی سخت شده 

وگر ن بچه اوردن که کاری نداره 

مهم اینه بتونی النده خوبی براش محیا بکنی 

پس لطفا كسى ديگه ماشين شاسى بلند سوار نشه  كسى تو خونه هاى خوب نشينه كسى واسه خونه ش لوازم خو ...

کی گف شاسی بلن سوار نشن تو خونه لاکچری نشینن عزیز من ب نظرت ی کار خیلی بی نعنی ای نیس؟عکس دوتا هندونه رو استوری کنی ک چی؟ای ملت ما هندونه اجیل و اینا خوردیم؟ینی ی عکس از خودت یا اصن ی عکس نوشته نمیتونی بزاری ک یلدا نبارک حتنا باید اون سفره هه تو عکسه باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وحشتناکه  با این اوضاع اقتصادی بدی که داریم با این جامعه و ادمایی که ذهن مریض دارن به دنیا ا ...

درسته من با حرف شما موافقم بچه اوردن کاری نداره نهم تربیت و ایندشه ولی شما از لحاز مالی میگین منم مخالفم وقتی یکی سقف بالا سرش نداره بچه بیاره ولی واقعا یکی مث شما ک میگی وضعمون خوبه تقریبا دیگ این هول و هرلسارو نداره عزیز من

دقیفا ما ایرانیا  عادت کردیم با پاک کردن صورت مسئله

اين بچه تلويزيون رو روشن كنه انواع و اقسام تبليغ هاى خفن خونه هاى لاكچرى و ... رو مى بينه

بره بيرون از خونه كلى چيز ميزهاى قشنگ مى بينه كه دلش ميخواد

فقط الان مشكل برگزارى ٤ تا مراسم باستانيه ...

پس لطفا كسى ديگه ماشين شاسى بلند سوار نشه  كسى تو خونه هاى خوب نشينه كسى واسه خونه ش لوازم خو ...

ماشین و که نمیتونن پنهون کنن 

کرکره قنادی  و بقالی و میوه فروشی و ساندویچی و فلان مغازه رو که نمیتونن بکشن پایین ولی این سفره پهن کردنا تو استوری واقعا بیخوده بابا تو هرچی خوردی هرکاری کردی برا خودت کردی فقط مونده از توالت رفتنشون استوری بزارن

دولت؟ دولت کجا بود دلت خوشه ها 

اونو که آب برده ولی مردم که میتونن هوا همو داشته باشن،حالا من از فلان غذا و خوراکیم امشب فیلم نزارم کار سختی نیست بخدا قبول کنین یا نکنین بلاخره دونفر اتفاقی چشمش میفته 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

درسته من با حرف شما موافقم بچه اوردن کاری نداره نهم تربیت و ایندشه ولی شما از لحاز مالی میگین منم مخ ...

ترسش هست این که خودمونمون نمیدونیم فردا تو این مملک خراب شده چه خبره 

من خودم میدونمم که این ترسم شده وسواس فکریم

کی گف شاسی بلن سوار نشن تو خونه لاکچری نشینن عزیز من ب نظرت ی کار خیلی بی نعنی ای نیس؟عکس دوتا هندون ...

شما به پيج هاى خارجى هم سر بزنى (مردم عادى نه معروف) مى بينى كه از يه تيكه گوشت داخل بشقاب عكس گذاشتن

خود كلمه ى story يعنى چيه ؟ يعنى داستان ، شرح حال ...

اصلا ماهيت اينستاگرام همينه كه افراد در طول روز مى تونن شرح حالى از خودشون بذارن

تمام افراد ثروتمند در آمريكا اول فقير بودن اونا با ديدن عكس هاى مردم يه گوشه ننشتن آه بكشن و از ته دل حسودى كنن

بلكه بلند شدن و تلاش كردن

ولى ما ايرانى ها هميشه ميگيم ما نداريم پس بقيه هم نبايد داشته باشن

ماشین و که نمیتونن پنهون کنن  کرکره قنادی  و بقالی و میوه فروشی و ساندویچی و فلان مغازه ر ...

يعنى فقط با ديدن ٤ تا هندونه دلشون ميشكنه ولى با اون ماشين شاسى بلنده دلش نميشكنه ؟

از نظر من همه ى اينا يعنى پاك كردن صورت مساله

به جاى درست كردن يه مشكل از ريشه ميام همه چيز رو مخفى مى كنيم كه فقط ديده نشه

ما ميخوايم جلوى ٨٥ ميليون ايرانى رو بگيريم كه عكس نذارن

ولى نميخوايم خودمون يك نفر دل مون رو بزرگ تر كنيم و براى افراد خوشحال باشيم تا خدا هم به دل مون نگاه كنه

همه بی قصد استوری میکنن ولی در کل کار درستی نیس 

هوم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

يعنى فقط با ديدن ٤ تا هندونه دلشون ميشكنه ولى با اون ماشين شاسى بلنده دلش نميشكنه ؟ از نظر من همه ى ...

چهار تا هندونه؟؟؟  

کسی هندونه سفید و درب داغون یلدارو دلش نمیخواد اما اون سفره رنگین و غذای امشبمون باقالی پلو با فلان چیز و انواع آجیل و تنقلات و چرا 

شکم گشنه شاسی بلند نمیخواد عزیز چرا راه و کج میکنی،

درد ملت الان گرونی و گشنگی و نون شبه نه فلان مدل ماشین مطمئن باش توقع مردم انقدی پایین اومده که شیکم زن و بچه شون سیر باشه باقی چیزارو پیش کش میکنن، برا اونیکه غذا رو جوییده نجوییده میده پایین که فقط فرتی عکسشو بزاره اینستا چرا باید خوشحال باشم؟؟خوشحالی من موقعیه که میبینم چن تا خونواده ندار به لطف بقیه تونستن امشب و یلدا بگیرن این خوشحالی داره

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چهار تا هندونه؟؟؟     کسی هندونه سفید و درب داغون یلدارو دلش نمیخواد اما اون سفره رنگین و ...

شكم گرسنه پول گوشى هوشمند و نت دار بده بياد اينستاگرام عكس باقالى پلو ببينه ولى پول نداره بره همون باقالى پلو رو براى خودش بخره ؟؟؟؟

اصلا چطورى همچين چيزى ممكنه 

مخصوصا اينكه واقعا پول اينترنت همراه ، گرونه

من هميشه فكر مى كنم افرادى كه از عكس گذاشتن ديگران ناراحتن و ميگن فقرا ناراحت ميشن در اصل براى خودشون نگرانن

خودشون از اين عكس ها ناراحت شدن

بعضى ها هم كه فقط سوار اين موج ميشن 

(اينم بگم من اصلا عكس نميذارما ، فقط كارى به كار كسى ندارم و هميشه دلم ميخواد همه بيان و خوشى هاشون رو بذارن و از خوشحالى مردم خوشحال ميشم)

شكم گرسنه پول گوشى هوشمند و نت دار بده بياد اينستاگرام عكس باقالى پلو ببينه ولى پول نداره بره همون ب ...

پول یه ماهه اینترنت سی تومنه چی و با چی مقایسه کردی الان گوشت کیلو چنده عزیز؟؟؟😂😂😂😂😂

من  از یلدا و این مراسمات خوشم نمیاد اما مامانم تدارک دیده خداروشکر اندازه خودمون داریم که با دیدن سفره بقیه دلمون نلرزه😉 همین الانم یه خانومو با کلی وسیله و خوراکی واسه بچه هاش راهی کردیم و آخ که چه لذتی داشت دیدن خوشحالیش 

حقیقتا علاقه ای به دیدن خز بازیای بقیه ندارم کلا استوری کسیو نگا نمیکنم بنظرم اون ثروتمندیکه آشپزخونه ش کف اینستاس از صدتا فقیر فقیرتره 

حالا شما میگی نمیزاری ولی گویا خلاف اینه😂

پول یه ماهه اینترنت سی تومنه چی و با چی مقایسه کردی الان گوشت کیلو چنده عزیز؟؟؟😂😂😂😂😂 من   ...

آره چقدر مشخصه كه دست و دلت نميلرزه 😂😂😂 از حسودى مردم نتركى يوقت :))))

ايشالله خدا به شما هم بده كه انقدر بخيل نباشيد☺️🤲🏻

حالا چهارتا انار و هندونه ست ديگه خودت رو كنترل كن يه روز توام ايشالله بتونى تدارك خوبى ببينى و عكس نذارى 😂😂

آموزش جدیدترین و به روزترین نکات آشپزی و دستورپخت انواع دسر ، غذای ایرانی ، غذای فرنگی ، غذای بین المللی ، فینگرفود و طرز تهیه انواع سالاد ، کیک ، بستنی و نوشیدنی را در مجله دلتا بخوانید.

https://deltapayam.com/هنر-آشپزی/