2777
2789
عنوان

شب یلداهم فقط یه شبه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 50 پست

من کاری به استوری ندارم و مخالفش هم هستم اما به اندازه کافی تلاش برای کمرنگ کردن هر چیزی که به سنت و تاریخ ایران مرتبط هست به وسیله برخی افراد انجام میشه حتی بدشون نمیاد تو این روزها هم بساط گریه پهن باشه

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استوری رو ندیدن. خود جامعه رو می بینن که. خیابون و شیرینی و میوه فروشی رو هم می خوان پاک کنن!!!!!!!! ...

دقیقاا . منم از دیشب دارم همینو میگم 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

باز این بحثه شروع شد 

من خودم تو زندگیمون مشکل مالی نیست 

پدرشوهرم و خانواده اش پشتمونن 

ولی بازم بعد ۶ سال وقتی اسم بچا میاد دلم میلرزه 

بهشون میگم من میترسم با اینده یه بچا بی گناه بازی کنم 

پس لطفا كسى ديگه ماشين شاسى بلند سوار نشه 

كسى تو خونه هاى خوب نشينه

كسى واسه خونه ش لوازم خوب نخره

.

چرا صورت مساله رو پاك مى كنيد آخه ؟

اين مسائل رو بايد به دولت گفت ، نه اينكه مردم خودشون رو پنهان كنن چون دل يكسرى ها مى شكنه

هميشه از مردم توقع داريم

بابا دولت بايد يه فكرى به حال اين فاصله طبقاتى بكنه كه ديگه كسى با ديدن يه عكس آه نكشه 

عکس آجیل و انواع میوه و.... خیلی هزینه برداره 

زیادی سختش کردن مهم دور هم بودنه یه چنتا هل و هوله وسط باشه کافیه والا اینروزا نوروز هم مردم نمیتونن آجیل بخرن

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤

من هیچ وقت این چیزا رو استوری نمیکنم نه شب یلدا نه عید 

فقط شاید فیلم های نتی یلدا مبارک بذارم اونم شاید 🌺❤🦋 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

... کلوا وشربوا من رزق الله و لاتعصوا فی الارض مفسدین 61 بقره.. 

بخورید و بیاشامید ولی با این خوردنی ها و امکانتتون و پولتون توی زمین فساد ایجاد نکنید 

داشتن عیب نیست، دل سوزوندن عیبه