2777
2789
عنوان

کار در منزل دورکاری با این حقوق خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20170 بازدید | 215 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

باهات قرارداد می بندن؟ الان همه حقوق ها تقریبا همینه. و اینکه خب هزینه رفت و امد نمی دی خوبه. اگه حض ...

نه موسسه ی معتبریه. کامنت قبلیمو بخونید ساعت کاریش رو دقیق تر گفتم 

بله عزیزم حتما. 

یه شرکت معتبر ایرانی هست که روی سلولهای بنیادی کار می‌کنه و توی این زمینه محصول تولید می‌کنه. صفر تا صد کار رو هم آموزشش رو براتون گذاشته شرکت

@doityourself63

این آیدی تلگرام منه. پیام بدین مشاور شرکت براتون توضیح میدن.

کار با ورد پرس و طراحی سایت یاد بگیرین درآمدش عالیه 

ببخشید طراحی سایت با وردپرس منظورتونه؟؟ یا برنامه نویسی؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
 رشتم نرم افزار هست. تازه وارد ورد پرس شدم ولی گاهی بعضی چیزاش برام گنگ هست بازم سعی میکنم یاد ...

حالا من بگم رشتم روانشناسیه باور می کنی؟ 😂 خودم کارآموزی یاد گرفتم در حد آشنایی و مدیریت محتوا اینا 

از یکشنبه تا پنج شنبه هست. پنج شنبه ها هم از ساعت 11 تا 4 بعد از ظهر. این ساعت ها باید آنلاین باشم&n ...

حالا کارش معتبر هست؟ من یه مدت برای محتوا نویسی سئو کارآموز بودم دنبال یه کار توی خونه می‌گشتم

ببخشید طراحی سایت با وردپرس منظورتونه؟؟ یا برنامه نویسی؟

هر دوش عالیه ولی طراحی سایت درآمدش بهتره. من مدام تو سایت های کار و اینا میگردم درآمدهای بالا و دورکاری میگیرن این مهارت رو. مثلا ماهی 12 و 10 و 8 میلیون اینا تو تهران دورکاری می خوان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز