1398_donya_khanom مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 1011 عنوان چیکار کنم🥺🥺 198 بازدید | 38 پست بخاطر عروسی اینجارو شیو کردم چون موهای ریز داشت.الانم میخاره چیکارش کنم پمادی چیزی هست بخرم 1400/09/26 | 03:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seni_teni عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 4457 وای من برا نامزدیم یادمه آرایشگاه بهم کرم زدن تا چندماه جوش اینجور میزدم دیگ مجبور شدم رفتم دکتر بهم پماد داد خوب شدم مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
seni_teni عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 4457 عکست هم رفت گوگل😂😂 مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
1398_donya_khanom مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 1011 وای من برا نامزدیم یادمه آرایشگاه بهم کرم زدن تا چندماه جوش اینجور میزدم دیگ مجبور شدم رفتم دکتر بهم ... اسم پماد یادت نیست خیلی میخاره ی هفته اس خوب نمیشم
seni_teni عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 4457 اسم پماد یادت نیست خیلی میخاره ی هفته اس خوب نمیشم درموپان بودبزن مرتب روزی چند بار خوب میشی مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
mohi_ap عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 457 اسم پماد یادت نیست خیلی میخاره ی هفته اس خوب نمیشم برو دارو خونه پماد میدن خودشون اگه خوب نشد به همسرت بگو ببرت دکتر پوست
1398_donya_khanom مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 1011 درموپان بودبزن مرتب روزی چند بار خوب میشی فدات گلم مرسییییییییییی 😍اینجوری حس بدی دارم از خودم چندشم میشه 😂😂
seni_teni عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 4457 فدات گلم مرسییییییییییی 😍اینجوری حس بدی دارم از خودم چندشم میشه 😂😂 منم مث تو بودم همش لباس پوشیده اونموقع میپوشیدم مبادا کسی ببینه😂😂😂 مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
1398_donya_khanom مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 1011 برو دارو خونه پماد میدن خودشون اگه خوب نشد به همسرت بگو ببرت دکتر پوست همسرم از اولشم گفت میبرمت دکتر چون چند وقت پیش دون دون قرمز زدم فک میکنه سرخک گرفتم ،🥺 امروز نمیداشت بخارونم . میگفت جاش میمونه بیشتر میشه اصلا بد وضعی
seni_teni عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 4457 وای من برا نامزدیم یادمه آرایشگاه بهم کرم زدن تا چندماه جوش اینجور میزدم دیگ مجبور شدم رفتم دکتر بهم ... نمک دریایی هم از عطاری بگیر بزن خشکشون میکنه عالیه مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
1398_donya_khanom مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 1011 منم مث تو بودم همش لباس پوشیده اونموقع میپوشیدم مبادا کسی ببینه😂😂😂 😂😂😂من امروز فقط ب شوهرم میگفتم از من بدت نمیاد اینجوری شدم .خودم لوس میکردم 😂🥺آخرش گفت رفتی عروسی من نبودم خوشگل کردی خدا خودش زد بهت
1398_donya_khanom مدیر استارتر عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 1011 نمک دریایی هم از عطاری بگیر بزن خشکشون میکنه عالیه ی چی باشه ک استفاده کرد باشی .پماد اینا بهتر بنظرم
seni_teni عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 4457 😂😂😂من امروز فقط ب شوهرم میگفتم از من بدت نمیاد اینجوری شدم .خودم لوس میکردم 😂🥺آخرش گفت رفتی عر ... 😂😂😂خوب بهت گفت من بودم نشونش نمیدادم😂😂😂 مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
seni_teni عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 4457 ی چی باشه ک استفاده کرد باشی .پماد اینا بهتر بنظرم دوتا درکنار هم خوبن اشکالی نداره دوتا رو استفاده کن مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊