2789

وای من برا نامزدیم یادمه آرایشگاه بهم کرم زدن تا چندماه جوش اینجور میزدم دیگ مجبور شدم رفتم دکتر بهم پماد داد خوب شدم

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسم پماد یادت نیست خیلی میخاره ی هفته اس خوب نمیشم

درموپان بودبزن مرتب روزی چند بار خوب میشی 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
فدات گلم مرسییییییییییی 😍اینجوری حس بدی دارم از خودم چندشم میشه 😂😂

منم مث تو بودم همش لباس پوشیده اونموقع میپوشیدم مبادا کسی ببینه😂😂😂

برو دارو خونه پماد میدن خودشون اگه خوب نشد به همسرت بگو ببرت دکتر پوست 

همسرم از اولشم گفت می‌برمت دکتر چون چند وقت پیش دون دون قرمز زدم فک می‌کنه سرخک گرفتم ،🥺 امروز نمی‌داشت بخارونم . می‌گفت جاش میمونه بیشتر میشه اصلا بد وضعی

وای من برا نامزدیم یادمه آرایشگاه بهم کرم زدن تا چندماه جوش اینجور میزدم دیگ مجبور شدم رفتم دکتر بهم ...

نمک دریایی هم از عطاری بگیر بزن خشکشون میکنه عالیه 

منم مث تو بودم همش لباس پوشیده اونموقع میپوشیدم مبادا کسی ببینه😂😂😂

😂😂😂من امروز فقط ب شوهرم میگفتم از من بدت نمیاد اینجوری شدم .خودم لوس می‌کردم 😂🥺آخرش گفت رفتی عروسی من نبودم خوشگل کردی خدا خودش زد بهت 

😂😂😂من امروز فقط ب شوهرم میگفتم از من بدت نمیاد اینجوری شدم .خودم لوس می‌کردم 😂🥺آخرش گفت رفتی عر ...

😂😂😂خوب بهت گفت من بودم نشونش نمیدادم😂😂😂

ی چی باشه ک استفاده کرد باشی .پماد اینا بهتر بنظرم

دوتا درکنار هم خوبن اشکالی نداره دوتا رو استفاده کن