2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂امشب ی جوری بود ک باید میدید😂🖖

😂😂😂چراغ خاموش میکردی لنتی😂

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
اولین بار اینجوری شدم .نمی‌دونم شیو کردم بعد ت سالن زیبایی کرم اینا زدن گردنم اینجور شدم چی

مال همون کرم هست همین پماد ک گفتم بگیری حله منم بخاطر همون کرم اینجور شده بودم چون ابرشو به هزار نفرمیمالونن

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
😂😂😂😂آقا با چراغ خاموش مخالفت می‌کنه هم چی باید ت دیدش باشه

😂😂😂😂😂

مال همون کرم هست همین پماد ک گفتم بگیری حله منم بخاطر همون کرم اینجور شده بودم چون ابرشو به هزار نفر ...

همونه منم ی جوریم ک هیچ وقت از وسایل کسی استفاده نمیکنم سالی ی بار مگ چی بشه برم سالن آرایش کنم .تنها وسایل خودم میبرم همیشه.اینسری حواسم نبود.از وقتی متاهل شدم انگار بدنم کلن تغییر کرد حساس تر شدم پوستم عوض شد ب چیزا ک حساس نبودم حساس شدم اصلا بد وضعیه

همونه منم ی جوریم ک هیچ وقت از وسایل کسی استفاده نمیکنم سالی ی بار مگ چی بشه برم سالن آرایش کنم .تنه ...

هورمونا بهم میریزه عزیزم همون پماد رو بزن خوب میشی چون برا حساسیت هست

😐من دختر گلیم دارم این وقت شب قیمه درس میکنم

براچی مگه شاغل هستی