2789
نه قرار فردا با شوهرم بریم شکار.نهاار درس میکنم 😂😂

خوش بگذره اگ چوب دارچین داری بنداز داخلش محشر میشه

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توی شکار می‌دونه من نمیزارم حیون بکشه 😂😐گشنه نمونه غذا درس می‌کنم

😂😂😂😂😂بزار گنجشک بزنه ایقد خوشمزه گوشتش😎

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
☹️ندالم مرسی عزیزم دستت درد نکنع بابت راهنمایی خیلی گلی

دفعه دیگه امتحان کن فدات خواهر

خرگوش کبک اینا میزنع . پارسال واسم ی خرگوش گرفت بود .جای بچمون بود سر اون دلم نمیاد

😂😂😂دلت میاد گوشتشون خوشمز هست 😋😋

😂😂😂دلت میاد گوشتشون خوشمز هست 😋😋

باورت میشه اصلا نمی‌خورم این همه شکار می‌کنه میگم ببر ویلا با رفقات اصلا نمیزارم.حالا چون تازه ازدواج کردیم.شکار نرفتیم اصلا امروز دیدم تفنگ بالا پایین می‌کنه گفتم بیا باهام بریم 😂☹️ امیدوارم خدا بخیر کنه 

باورت میشه اصلا نمی‌خورم این همه شکار می‌کنه میگم ببر ویلا با رفقات اصلا نمیزارم.حالا چون تازه ازدوا ...

خخخخ برو خوش بگذرون منم همسرم با رفیقاش مرتب میره