2777
2789
عنوان

طلام گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 81 پست
داری طلاق می گیری؟

اره گفتم از مادر ج ن د   ه ت جدا کن با خواهر و   ل ت تا بیام اونم داره کار میکنه جون میده بیچاره 

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
باید چکار میکردم میزدم تو و ذهن مادر شوهرم؟؟ بعدشم من برای قهر رفتم خونه بابام گفتم طلاهلم‌که دزیدین ...

داری جدامیشی؟

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدغیبت باشه خواهرشوهرابجیم درنبودابجیم اومده خونه خواهرم انگشتروحلقه ازدواج خواهرم روبرده دیگه هم پسش ندادانسان تااین قدرپست وکثیف

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

[QUOTE=218758963]اره گفتم از مادر ج ن د   ه ت جدا کن با خواهر و   ل ت تا بیام اونم داره کار میکنه ...[/QUOTEاز کجا فهمیدی مادرش دزدیده اخرش میخوای طلاق بگیری یا مستقل شین؟

شایدغیبت باشه خواهرشوهرابجیم درنبودابجیم اومده خونه خواهرم انگشتروحلقه ازدواج خواهرم روبرده دیگه هم ...

مادد شوخرم‌گفتم گف طلاقت بدیم یک ریال بهت چیزی نمیدیم ی سری النگو دارم میگف اونا رو بزار هری!! همینقد پست 

سلام، این کد رو بخون 

6624534441111

این کد الهی وکیهانی هست برای اموال گمشده وسرقت شده نیت کن برای پیدا شدن طلات، بخاطر شما رفتم پیداش کردم،، 

نیت کن از سمت چپ اعداد رو دونه دونه بخون حتما نه دوتا دوتا نه یه تا سه‌تا نخون، فقط تک تک بخون، اینا دارای فرشته نگهبانن، ما خودمونم نتیجه دیدیم وخیلیا، دلم روشنه پیدا میشه اما فعلا پیش داوری نکن برات بد شه، 

میتونی برای آشنایی بیشتر با این علم واعداد فقط وفقط بری اینستاگرام صفحه رمز وراز ramz_raz 

نمایه صفحشون سبز هست، ولطفا از جایی جز اینجا که شخصی مومن مدیریتش میکنه جای دیگه نرو چون جاهای دیگه ممکنه کدهای شیطانی بلشه ویران سنگینی بیاره و دردسر، عزیزم من خودم برا خیلی چیزا ازینجا نتیجه گرفتم، هایلاتها و استوریاشم ببین مطمن شی حتی کامنتها رو اینجا مثل یک هدیه هست که بشما اونایی که میبینن ومیرم هدیه داده شده، برای هر دردی دوایی هست آسان و جوابگیر، حق نگهدارت 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
بخدا از دیروز من همه جای خونمو گشتم حتی داخل جارو برقی !! باز امزوزم میگردم ولی من مطمئینم جای دیگ‌ ...

وی بگم والا. انشالله پیدا میشه. من هم ناراحت شدم برات.این دعا رو به نیت پیدا شدنش بخون، انشالله زود پیدا میشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
داری جدامیشی؟

گفتم از خواهر مادرت جدا شو نمیخوام ریختشون ببینم اونم توانایی نداره کلا با دروغ ازدواج کردم

از دست دادن طلا برای زن سخته منم طلاهام و دزد برد همشو 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
نبخششون من بخشیدم باز ضربه خوردم‌سر این دزدی

هنوزم تلاش میکنم پس بگیر م اخه دختر دارم مال دخترمه ته اون ج ن ده خانم

بخدا ی درصدم به دزد فکر نمیکنم من

به همسرت بگو به قرآن دست بگذارت که کاراونبوده بگو دوست ندارم به همسایه بدگمان بشم بگوبایدبرم طلافروشی ها گزارش دزدی بدم

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
گفتم از خواهر مادرت جدا شو نمیخوام ریختشون ببینم اونم توانایی نداره کلا با دروغ ازدواج کردم

مهرتو بذار اجرا تا بترس طلا رو پس بده

[QUOTE=218758963]اره گفتم از مادر ج ن د   ه ت جدا کن با خواهر و   ل ت تا بیام اونم داره کا ...

ندزدید گرفت قایم‌کنه گفت پس نمیدم میزارم برا شوهرت بعدا کاری راه انداخت میفروشم من گفتم من طلام رو نمیدم