2777
2789
عنوان

طلام گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 81 پست
ندزدید گرفت قایم‌کنه گفت پس نمیدم میزارم برا شوهرت بعدا کاری راه انداخت میفروشم من گفتم من طلام رو ن ...

چطوری بدون اجازه برداشت میزدی تو دهنش الانم مهرتو اجرا بذار تا حاشون جا بیاد پس بفرستن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، این کد رو بخون  6624534441111 این کد الهی وکیهانی هست برای اموال گمشده وسرقت شده نیت کن ...

میشه بیشتر توضیح بدی واقعیت داره؟؟؟

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
[QUOTE=218758963]اره گفتم از مادر ج ن د   ه ت جدا کن با خواهر و   ل ت تا بیام اونم داره کا ...

گفته اجاره کنیم من گفتم در شان من نیست اخه قبل ازدواج گفت خونه دارم‌ماشین دلارم‌ شغل دارم‌مغازه دارم‌و داشت فامیل هستیم ولی بعدش اختلاف داشتیم درحد جدایی نبود ولی خانوادش زدن به نام خودشون منم دیدم شوهرم اینقدر خره بدم اومد

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
چطوری بدون اجازه برداشت میزدی تو دهنش الانم مهرتو اجرا بذار تا حاشون جا بیاد پس بفرستن

مهریه اجرا گذاشتم میگه مهر میدم

گفته اجاره کنیم من گفتم در شان من نیست اخه قبل ازدواج گفت خونه دارم‌ماشین دلارم‌ شغل دارم‌مغازه دارم ...

خونه داره یانه ؟؟؟

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
میشه بیشتر توضیح بدی واقعیت داره؟؟؟

بله عزیزم خداروشکر هستن اینطور آدما وقت گذاشته از قرآن و کمک. رایگان میکنه بخدا من بارها نتیجه دیدم وخیلیا، اسم صفحه رو دادم برو بخون وببین و خیالت راحت شه، جز اینجام از جایی کد نخونید، ایشون نه اقوام منه نه آشنا من با زبان بندش خونرو بنامم زدم وکلی برا داداشم مادرم دخترام جواب گرفتم، فقط وفقط اعداد تک تک از چپ میخونن تک تک، چون دارای قدرت ونگهبانن، برو صفحشون وخودت متوجه میشی، هستی خدا پر رمز وراز هست ما درک نمیتونیم کنیم، آره راسته تا مریض سرطان‌ی شفا گرفتن، ادمینش یه آقای جوان وسید هستن، منم قصدم کمک هست چرا وقتی هست نگم بکسی بذار بنده های دیگم کمک بگیرن، حتی میتونید هر کد رو به نیت کسی بخونید از قول اون آدم، موفق باشی، رمز وراز ramz_raz 

نمایه اش هم سر روشنه دوستم، موفق باشید، برید که اینم لطف خداست شماهام نتیجه بگیرید بحق بزرگی خدا 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
توام کوتاه بیا بخاطر بچه ت بچه ت کجاست

اگه شوهرم خوبی بود میرفتم اخه دست بزن داشت خیلی پر رو شده بود