2777
2789
عنوان

طلام گمشده

1344 بازدید | 81 پست

ی گردنیند داشتم از ساده بازیه من نزدیک یک‌هفتخ بود تو میز تلویزیون گذاشته بودم اخه همیشه خودم خونه بودم جایی ک نمی رفتم. چن شب پیش گفتم دعوا شد تو خونه مون تاپیک های قبلیم هس. دیروز خاستم برش دارم دیدم نییس. اول فک کردم شوهرم برداشته قسم میخوره ن من برنداشتم. فقط از اینم مطمئینم ک دزدی نیومده میدونم کار اشناس. خودم به شوهرم شک دارم و مادرش چون ی بار دیگه ی ۲۰ گرم طلاهامو بدون اجازه فروخت. قسم‌میخوره من بر نداشنم ولی بهش باور ندارم کفتم منم میام ک دوربین هارو چک کنیم ببینم بعد اون اتفاق من رفتم خونه خالش ببینم کسی اومده خونه م اون شب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو خونتون دوربین داره؟

خونمون نه تو راهرو .‌اگه کسی نیومده باشه مطمئینم کار خودشونه. امروز میخاستیم چک کنیم گف مدیر خونه نیس نمیدونم چرا نصف شبی بهش شک کردم. از طرفیم خیلی قسم میخوره حتی گف به مامانمم زتگ زدم بهش گفتم تو بر نداشتی میکه اونم قسم خورده ک نه ولی بدجوری بهشون شک دارم از دستشون برمیاد

خونمون نه تو راهرو .‌اگه کسی نیومده باشه مطمئینم کار خودشونه. امروز میخاستیم چک کنیم گف مدیر خونه نی ...

مادر شوهرم کلی طلا داشت عیدفقط یک شب خونه نبوداومدن طلاهاروبردن دزد ها

الانم میگه کاش طلاموباخودم میلردم

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
نه عزیزم حس میکنم دزد بیاد بلخره یه ردی میزاره از خودش قشنگ پیگیری کن

نه چ ردی حتی فرشامم کثیف نشده ینی دزد میاد کفشاشم در میاره. شوهرم الان رف سر کار گفتم برش داشتی پیشکشت فقط خر نیستم اونم گف به قسممان باور نمیکنی درم پشت سرش بس

خونمون نه تو راهرو .‌اگه کسی نیومده باشه مطمئینم کار خودشونه. امروز میخاستیم چک کنیم گف مدیر خونه نی ...

هیچ وقت نذار همسرت بفهمه طلاهاتو کجا گذاشتی پس

اگه بتونی به جای طلای زیاد تبدیلش کنی به جواهر تا بتونی همه رو بندازی دیگه کسی نمیتونه اسن مدلی ازت بزنه

😂

بخدا از ساده بازیه خودمه اینقد فک میکنم همه مثل من صاف و ساده ن ولی با ی مشت گرگ طرفم

متاسفانه خیلی دست کج هستندمواظب باش 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش