ی گردنیند داشتم از ساده بازیه من نزدیک یکهفتخ بود تو میز تلویزیون گذاشته بودم اخه همیشه خودم خونه بودم جایی ک نمی رفتم. چن شب پیش گفتم دعوا شد تو خونه مون تاپیک های قبلیم هس. دیروز خاستم برش دارم دیدم نییس. اول فک کردم شوهرم برداشته قسم میخوره ن من برنداشتم. فقط از اینم مطمئینم ک دزدی نیومده میدونم کار اشناس. خودم به شوهرم شک دارم و مادرش چون ی بار دیگه ی ۲۰ گرم طلاهامو بدون اجازه فروخت. قسممیخوره من بر نداشنم ولی بهش باور ندارم کفتم منم میام ک دوربین هارو چک کنیم ببینم بعد اون اتفاق من رفتم خونه خالش ببینم کسی اومده خونه م اون شب
مادر شوهرم کلی طلا داشت عیدفقط یک شب خونه نبوداومدن طلاهاروبردن دزد ها الانم میگه کاش طلاموباخودم م ...
اخه دزد بیادد خونشو بهم میزنن باز ی چیزایی از خودشون به جا میزارن. مال ما حتی درم قفل بود وقتی برگشتم همه چیزم سرجاش . حتی دو ساعت گران قیمت پیش طلا بود اون سرجاش بود 😐
هه دهنشونو باز کن مادر شوهرم میگه طلا طلای پسرم بود به تو هیچ ربطی نداره. اون شبم شوهرم گوشیمو کرفته بود اخه گوشیم الان ۹ ملیونه هی میگفتم پسش بده مادر شوخرم میگف گوشی خودشه بهش نده خلاصه مثلا میخاستن حتی گوشییمم بهم ندن همینجوری من برم شهرستان
شاید همون دور و بر افتاده. خوب همه جا رو بگرد. شایدم جای دیگه گذاشتی یادت رفته...بیشتر فکن کن. به ...
بخدا از دیروز من همه جای خونمو گشتم حتی داخل جارو برقی !! باز امزوزم میگردم ولی من مطمئینم جای دیگ نزاشتمش. حتی فاکتورشم پیدا نیس!!!!!اون ی جا دیگه بود