2777
2789
عنوان

طلام گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 81 پست
مادر شوهرم کلی طلا داشت عیدفقط یک شب خونه نبوداومدن طلاهاروبردن دزد ها الانم میگه کاش طلاموباخودم م ...

اخه دزد بیادد خونشو بهم میزنن باز ی چیزایی از خودشون به جا میزارن. مال ما حتی درم قفل بود وقتی برگشتم همه چیزم سرجاش . حتی دو ساعت گران قیمت پیش طلا بود اون سرجاش بود 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دزد بیادد خونشو بهم میزنن باز ی چیزایی از خودشون به جا میزارن. مال ما حتی درم قفل بود وقتی برگشت ...

میگم کاراطرافیانت هست

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
خونمون نه تو راهرو .‌اگه کسی نیومده باشه مطمئینم کار خودشونه. امروز میخاستیم چک کنیم گف مدیر خونه نی ...

جوری رفتارکن که انگار باورش کردی خودت برو از مدیر بخواه چک‌کنه پشت میز رو هم بگرد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اخه دزد بیادد خونشو بهم میزنن باز ی چیزایی از خودشون به جا میزارن. مال ما حتی درم قفل بود وقتی برگشت ...

شاید همون دور و بر افتاده. خوب همه جا رو بگرد.

شایدم جای دیگه گذاشتی یادت رفته...بیشتر فکن کن.

به قول قدیمیا، مال آدم یه جا میره، ایمانش هزار جا.

اگر کار شوهر و مادرشوهرت نباشه چطور میخوای از دلشون دربیاری؟؟ تهمت میشه هاااا...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
شوهرت دزد که طلاهاتو پنهانی فروخت؟

هه دهنشونو باز کن مادر شوهرم میگه طلا طلای پسرم بود به تو هیچ ربطی نداره. اون شبم شوهرم گوشیمو کرفته بود اخه گوشیم الان ۹ ملیونه هی میگفتم پسش بده مادر شوخرم میگف گوشی خودشه بهش نده خلاصه مثلا میخاستن حتی گوشییمم بهم ندن همینجوری من برم شهرستان

کار شوهرته. شوهر منم مث خری قسم میخورد ولی دست اون بود

صصد درصد کار خودشه قسم ک اینم میحوره اولش بهش باور کردم الان ک یهو بلند شد بره سرکار مثل ی کسی بیاد بهم‌بگه حرفشو باور نکن کار خودشونه اینجوری شدم🤷‍♀️

شاید همون دور و بر افتاده. خوب همه جا رو بگرد. شایدم جای دیگه گذاشتی یادت رفته...بیشتر فکن کن. به ...

بخدا از دیروز من همه جای خونمو گشتم حتی داخل جارو برقی !! باز امزوزم میگردم ولی من مطمئینم جای دیگ‌ نزاشتمش. حتی فاکتورشم پیدا نیس!!!!!اون ی جا دیگه بود

صصد درصد کار خودشه قسم ک اینم میحوره اولش بهش باور کردم الان ک یهو بلند شد بره سرکار مثل ی کسی بیاد ...

کوتاه نیا منم ۷۰۰ گرم‌طلا برام‌خرید ۱۰۰ گرمش مادرش دزدید .من روانی شدم .الان خونه بابامم گفتم شما ها روانی هستین خانوادگی 

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
هه دهنشونو باز کن مادر شوهرم میگه طلا طلای پسرم بود به تو هیچ ربطی نداره. اون شبم شوهرم گوشیمو کرفته ...

چرا طلاق نمی گیری

کوتاه نیا منم ۷۰۰ گرم‌طلا برام‌خرید ۱۰۰ گرمش مادرش دزدید .من روانی شدم .الان خونه بابامم گفتم شما ها ...

چرا پسش نگرفتی