2777
2789
عنوان

طلام گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 81 پست
جوری رفتارکن که انگار باورش کردی خودت برو از مدیر بخواه چک‌کنه پشت میز رو هم بگرد

صددرصد این کار میکنم  خاله م اینجا بود شوهرم هی اشاره میکرد چیزی بهشون نگو الان ک به کاراش فک میکمم ب جور بهش شک کردم

چرا پسش نگرفتی

شوهرم‌گفت چیزی نگو خودم بعدا برات میخرم .به بهونه اینکه برام قایم کنن .اخه زیر زمین داشتن. 

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوتاه نیا منم ۷۰۰ گرم‌طلا برام‌خرید ۱۰۰ گرمش مادرش دزدید .من روانی شدم .الان خونه بابامم گفتم شما ها ...

اخه مطمئن نیستم ک هنوز ببینم کار اوناس بخدا دیگه نمی بخشمشون

نمیدونم چی بگم ولی توزندگی زناشویی حداقل باید آدم ووسایلاش امنیت داشته باشه...... 

😔😔😔😔😔

ادم تو زندگی ی بلاهایی سرش میارن ک فکرشم بهش نمیکردی ی زمانی.‌من زدن سرمو شکستندمادر شوهر زد صورتمو چنگ انداحت الانم از طلام

😔😔😔😔😔 ادم تو زندگی ی بلاهایی سرش میارن ک فکرشم بهش نمیکردی ی زمانی.‌من زدن سرمو شکستندمادر شوه ...

این شوهر به درد نخور از کجا اوردی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اخه دزد بیادد خونشو بهم میزنن باز ی چیزایی از خودشون به جا میزارن. مال ما حتی درم قفل بود وقتی برگشت ...

دزدخونه مادر وهرم فقط کمدشکستندقفلش 

و فقط طلاهاروبردن

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
خودت چرا نرفتی پس بگیری

باید چکار میکردم میزدم تو و ذهن مادر شوهرم؟؟ بعدشم من برای قهر رفتم خونه بابام گفتم طلاهلم‌که دزیدین بفرستین اونا نفرستادن

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم