2777
2789

من از وقتی که افسرده شدم افکارمنفی دارم مثل مرگ عزیزانم که واقعا دیونه کننده هست واسم😭

بنظرتون من برم روانپزشک و درمان رو شروع کنم افسردگیم رو درمان کنم این فکرهای مزخرفم از سرم میره بیرون؟😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخوای همینجوری ادامه بدی بدتر هم میشی

تغییر با خودته یا باید بسوزی و بسازی و بدتر شی 

یا اراده کنی و قوی تر شی

هرچی هم درد بکشی قوی تر میشی

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

سعی کن تو مرداب غم فرو نری با هرچیزی ک فکر میکنی قبلا حالتو خوب میکرد یا الان میکنه  در ارتباط باش مثلا برای خودت هدیه بگیر 

خوراکی خوشمزه بخر یا درست کن  از کوچیکترین چیزا دریغ نکن

هرچیزیم ک فک میکنی باعث غصه و غمت میشه از گوشی و اینا پاک کن ک تا جای ممکن یادش نیفتی 

زود میگذره حالاتت ولی اگه با اینا طی ی هفته حس نکردی بهتر شدی بعد برو وانشناسی چیزی

امروز وقت روانشناس دارم اما میدونم که میگه باید برم روانپزشک حالم خیلی بده😢

نه عزيزم انقدر به خودت تلقين نكن كه اگه برم روانشناس خوب نميشم

به تظر من اگه روانشناس خوب باشه، خيلي بهتر از روانپزشكه چون دارو نداره و اين خيلي مهمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز