2777
2789

من از وقتی که افسرده شدم افکارمنفی دارم مثل مرگ عزیزانم که واقعا دیونه کننده هست واسم😭

بنظرتون من برم روانپزشک و درمان رو شروع کنم افسردگیم رو درمان کنم این فکرهای مزخرفم از سرم میره بیرون؟😭😭😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بخوای همینجوری ادامه بدی بدتر هم میشی

تغییر با خودته یا باید بسوزی و بسازی و بدتر شی 

یا اراده کنی و قوی تر شی

هرچی هم درد بکشی قوی تر میشی

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

سعی کن تو مرداب غم فرو نری با هرچیزی ک فکر میکنی قبلا حالتو خوب میکرد یا الان میکنه  در ارتباط باش مثلا برای خودت هدیه بگیر 

خوراکی خوشمزه بخر یا درست کن  از کوچیکترین چیزا دریغ نکن

هرچیزیم ک فک میکنی باعث غصه و غمت میشه از گوشی و اینا پاک کن ک تا جای ممکن یادش نیفتی 

زود میگذره حالاتت ولی اگه با اینا طی ی هفته حس نکردی بهتر شدی بعد برو وانشناسی چیزی

امروز وقت روانشناس دارم اما میدونم که میگه باید برم روانپزشک حالم خیلی بده😢

نه عزيزم انقدر به خودت تلقين نكن كه اگه برم روانشناس خوب نميشم

به تظر من اگه روانشناس خوب باشه، خيلي بهتر از روانپزشكه چون دارو نداره و اين خيلي مهمه