2777
2789
عنوان

افسردگی و افکار منفی😢بیاین لطفاتجربه دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 27 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظرم بي دليل نميشه چيزي توي ضمير ناخوداگاه شما هست كه باعث افسردگي شده اينو يه روانشناس و يا يه ...

من دیگه ازاین افکار مرگ و میر که میاد تو ذهنم دارم دیونه میشم بنظرت افسردگیم درمان بشه این فکرای مزخرفم خوب میشه؟😢😭😭

من دیگه ازاین افکار مرگ و میر که میاد تو ذهنم دارم دیونه میشم بنظرت افسردگیم درمان بشه این فکرای مزخ ...

خب چرا انقدر فكر منفي ميكني

تفريح و سرگرمي نداري، نميتوني خودتو با كاري مشغول كني

اگه تنهايي و بيكاريت زياده شايد به خاطر اونه

اگه درمان بسه اين افكار هم ميره، واسه همينه ميگم برو روانشناس

هر چي تو دلته، هر حالتي كه بهت دست ميده همه رو بهش بگو، حتي اگه فكر ميكني يادت ميره روي يه كاغذ بنويس با خودت ببر، اگه دلت پره باهاش درد و دل كن، گريه كن كه حداقل سبك شي

انشالاه هر چه زودتر خوب شي🙏❤️

خب چرا انقدر فكر منفي ميكني تفريح و سرگرمي نداري، نميتوني خودتو با كاري مشغول كني اگه تنهايي و بيك ...

نه من یکساله که تلاش میکنم خوب بشم اما روز به روز دارم بدتر و هی بدترمیشم😭همین که اتفاق بدی میوفته میخوام بکشم خودم رو

نه من یکساله که تلاش میکنم خوب بشم اما روز به روز دارم بدتر و هی بدترمیشم😭همین که اتفاق بدی میوفته ...

عزيزم هر زندگي بالا و پايين داره

قرار نيست كه با كوچكترين اتفاقي خودتو ببازي

عصر كه ميري پيش روانشناس، بعدش ببهم بگو پزشكت چي گفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز