2777
2789
عنوان

نه پريود ميشم ن بي بي چك مثبت

661 بازدید | 72 پست

دوروز پيش بي بي زدم منفي

الانم تماااام علائم پريودي رو دارم 

ديشب ك نوار گذاشتم انقد مطمعن بودم

باز نمياد روز ٣٤ سيكلمه 

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
بی بی امکانداره تابیست روز نشون نده

واقعا😳

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی امکانداره تابیست روز نشون نده

چي پس همه ميگن چن روز بي بي زدن منفي بعد ازمايش دادن مثبت

مال اوناجنین بیشترازبیست روزه هستش که نشون داده

پس منفيه باز بي بي نزنم؟

علائم بارداري شبيهه پريوديه؟

من سيكلام ٣٠ روزس  نميدونم چمه ميخوامم دمنوش رازيانه يا زعفرون بخورمم ميترسم  ...

نه نخور،شایدحامله باشی،من بچه دومم چندبارزدم منفی اومد،یه هفته بعددوباره زدم مثبت اومد

این نیزبگذرد
نه نخور،شایدحامله باشی،من بچه دومم چندبارزدم منفی اومد،یه هفته بعددوباره زدم مثبت اومد

علائمي ام داشتي مثل درداي پريودي

من الان دقیقا ۲۰ روز از موعدم میگذره روز ۷ یه هاله ی محو انداخت که به زور دیده میشد روز ۱۴ هم باز هاله انداخت ولی واضح دیده میشد بازم کمرنگ بود خیلی الانم فعلا بازم منتظرم ببینم چی میشه

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
اره،فقط یه فرق داره،آدم حس میکنه یه چیزی توبدنش تغییرکرده

اها ميفهمم چي ميگي

مرسي ك وقت گذاشتي عزيزم

خدا بچه هاتو نگه داره برات❤️💜