2821
2789
عنوان

شکم تخت

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 63 پست
ببین شکم فقط مراعات غذایی میره  ۷۰درصد مراعات غذایی  ۳۰ درصد ورزش کردن  تصیح کن خو ...

چجوری لایف استایلو عوض کنم؟من حدود ۳۰ سال اینجوری زندگی کردم بهم کمک کن اگه میتونی😪🤤🥲

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب منی که لاغرم اینا رو حذف کنم خودمم لاغر میشم 

روغن  مگه  مفیده برا بدن؟؟؟؟؟ یا شکر؟؟؟؟ چه ربطی داره 

منم لاغرم  در واقع  فیتم‌ چون  باشگاه  میرم  اما ۲ساله روغن  مایع‌ و شیرینی  مصنوعی  لب نزدم  کاملا هم سالم  و رو فرمم 

چجوری لایف استایلو عوض کنم؟من حدود ۳۰ سال اینجوری زندگی کردم بهم کمک کن اگه میتونی😪🤤🥲

خوب دارم بهت میگم در مرحله اول مصرف نون و برنج و نمک رو کم کنی میبینی قشنگ اول پف بدنت میشینه ، 

بعد آروم آروم میبینی جمع و جور شدی نسبت به قبلت دیگه روحیه میگیری ادامه میدی به کم خوری 

میشه ولی تلاش میخواد شما شکر و روغن  رو کامل حذف کن  ببین  چه قدر تغییر میکنی

ازبچگی که اصلا قندو شکرنخوردم حتی با چای دوسندارم برنجمم چن ماهیه کردم دو کفگیر که اونم باز نصفش میمونه خوردنی اما روغنو ماها اکثرا روغن زردو محلی استفاده میکنیم اعتقادی به روغن مایع ندارم فقط برا سرخ کردن

روغن  مگه  مفیده برا بدن؟؟؟؟؟ یا شکر؟؟؟؟ چه ربطی داره  منم لاغرم  در واقع   ...

چجوری حدف کردی چی میخوری ؟واس خونواده چی میپزی ؟مهمونی یا سرکار چیکار میکنی ،غذارو بدون روغن چجوری میپزی؟

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
بشدت  بی اراده ام و ول میکنم  

خوب دیگه اینه دلیل اضافه وزنت 

بدن ایده ال فقط با غذای مناسب درست میشه 

ورزش برا خوش فرمی خوبه 

چرا یه سریا‌ با ورزش خودشون و هلاک میکنن انقدر هوازی می‌رن خبر ندارن که پدر اون زانوها رو درمیارن

ازبچگی که اصلا قندو شکرنخوردم حتی با چای دوسندارم برنجمم چن ماهیه کردم دو کفگیر که اونم باز نصفش میم ...

بسیار عالی واقعا قدیمیا  واسه همینه عمر زیاد میکردن

مزاج بدن  هم‌ رو شکم  مهمه‌ ها‌ 

خوب دیگه اینه دلیل اضافه وزنت  بدن ایده ال فقط با غذای مناسب درست میشه  ورزش برا خوش فرم ...

اما من سالنم بزرگه روزی یه ساعت از نه شب تا ده شب کفش میپوشم تندراه میرم 

2790
2823
2791
2779
2792