2777
2789

من لاهیجان دکترشرفیمیرم خیلی راضیم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آدرسش و میگی. اسم کاملش چیه؟

کوچه برق ساختمان سینا طبقه اول دکتر مغزو عصاب ستون فقرات دکتریاسرشرفی خیلی خوبه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

امیدوارم حال ات زودتر خوب بشه

همه چی به خود ما بستگی داره

منم افسردگی و وسواس دارم وسواس ام بیشتر اذیت ام می کنه تا افسردگی .در واقع وسواس من عامل افسردگی ام هست

ولی دکتر رفتن و روان شناس رفتن محرک خوبی هست برای اینکه خودمون به خودمون کمک کنیم

برای خودت زندگی کن به خودت توجه کن و اینکه من هیچ وقت فکر نمی کردم این قدر مهم باشه ولی از وقتی روزانه ورزش میکنم خیلی بهتر شدم ولی دقیقا اون روزایی که پریود میشم خون ریزی ام زیاده نمی تونم ورززش کنم گیر میکنم و حال روحی ام داغون میشه

نمیخاد باشگاه بری و اینا با همین تمریناتی تلویزیون که صبحا میزاره الان ویدیو هاش تو اپارات هست با همونا خیلی سبک ولی روزی بیس دقه نیم ساعت ورزش کن واقعا تاثیر داره

شربت بیدمشک هم من روزی یه لیوان میخورم ینی به صورت جرعه جرعه تا میبینم افکارم داره بد میشه یه جرعه می خورم خوبه

دکتر سمیه شکرگزار خودمم پیشش نویت دارم منم افسردگی شدید دارم جوری که دستام میلرزه

چه روزی نوبت داری گلم؟ میشه لطفا اگه رفتی و ازش راضی بودی به منم بگی؟😢 منم حالم خیلی خرابه فکر میکنم روانشناسم برم انتقالم بده روانپزشک😭

چه روزی نوبت داری گلم؟ میشه لطفا اگه رفتی و ازش راضی بودی به منم بگی؟😢 منم حالم خیلی خرابه فکر میکن ...

ماها نیاز به دارو داریم گلم روانشناس هیچ کاری نمیکنه فقط پولت حروم میشه آره حتما خبر میدم نوبت هفته دیگه داده

عزیزم دکتر مجید رازقیان روانپزشک هستن با اینکه دکتر مرد هستن اما بشدت آقا فهیم و مهربانن ، من خودم پیششون رفتم و نتیجه گرفتم 

آدرس : چهارراه گلسار کوچه بانک صادرات مجتمع پزشکی بوسار ، سرچ کنی شماره تلفن و اطلاعات کامل میاد از 4 4ونیم به بعد منشی میاد نوبت دهی هم خیلی زوده

آرام باش ، آنجا که دگر راهی نیست ، خدا راه میگشاید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز