2777
2789
عزیزدلم دکتر پیج اینستاگرام ندارن؟ هزینه ویزیتش چقدره گلی؟

پیج اینستاگرام ندارن 

هزینه ویزیت هم حدود 100 هزارتومن حالا کمی بالاتر یا پایین‌تر به زمانی که داخل اتاق پزشک باشی بستگی داره 

ولی دکتر خیلی خوبی هستن

لطفا نذار افسردگی و حال بد بهت غلبه کنه من کشیدم میدونم چه حال بدی آدم داره ، بجنگ و کمک بگیر از یه پزشک و افکار و آهنگ و حوادث و اشخاص و هرچی که منفی و ناراحت کننده هست رو از خودت دور کن 

آرام باش ، آنجا که دگر راهی نیست ، خدا راه میگشاید
پیج اینستاگرام ندارن  هزینه ویزیت هم حدود 100 هزارتومن حالا کمی بالاتر یا پایین‌تر به زمانی که ...

سلام عزیزم من رفتم روانشناسم من رو ارجاع دادن روانپزشک و روانپزشکم هم دقیقا دکتر رازقیان بودن

عزیزم تو خودت تجربه درمان پیشش رو دارو؟ من نگرانم خیلی☹همسرم هم نگرانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من رفتم روانشناسم من رو ارجاع دادن روانپزشک و روانپزشکم هم دقیقا دکتر رازقیان بودن عزیزم ...

عزیزم گفتم بهت که من خودم پیش آقای دکتر رفتم و افسردگی خیلی شدید داشتم حال روحیم خیلی بد بود بی حوصله بی انگیزه همیشه ناامید گریان هیچی خوشحالم نمیکرد با داروهای آقای دکتر کم کم خوب شدم البته من خودم گاهی کم کاری میکردم مثلا یه مدت حالم خوب میشد دیگه نمی‌رفتم یا قرصارو نمیخوردم ولی چون کامل خوب نشده بودم با یه اتفاق یا یه خبر یهو بهم می‌ریختم و دوباره میرفتم دکتر ، تو این کار منو انجام نده درمانت رو تا آخر ادامه بده ، هربار دکتر گفت بیا برو حتی اگر فکر کردی خوب شدی ، چون افسردگی با یه نسخه خوب نمیشه و شدت بیماری هرکی متفاوته یکی مثل من چندسال میره دکتر یکی ممکنه با چندماه خوب بشه ، دکتر رازقیان بهترینن انسان با شخصیت مهربان متعهد ، لطفا درمانت رو ادامه بده و کامل کن ، این جمله خیلی کلیشه ای هستش میدونم منم تجربه کردم ولی خودت هم به خودت کمک کن از آدم ها و افکار و اتفاقات منفی و استرس آور دوری کن ، توکل به خدا حتما حالت خوبه خوب میشه هیچ جای نگرانی نیست روح آدم ها هم مریض میشه مثل جسم 

عزیزم گفتم بهت که من خودم پیش آقای دکتر رفتم و افسردگی خیلی شدید داشتم حال روحیم خیلی بد بود ب ...

ممنونم از توضیحاتت گلم درسته من رفتم پیش دکتر رازقیان و برام دارو نوشتن و از دیشب دارو مصرف میکنم و بهم گفتن سه هفته دیگه دوباره برم و منو ببینن و بهم گفتن چندماهی فقط باید دارو بخورم اگه درست و سروقت بخورم  چندماهه دیگه دارو هارو قطع میکنن من فقط یکمی هم از عوارض دارو میترسیدم هم همش فکرمیکنم قراره با این دارو کل احساساتم عوض بشه یا قراره اتفاقی بیوفته برای بدنم برای همین ترس مصرف ازش رو دارم☹ کاملا هم به حرفهام گوش دادن و خیلی هم شخصیت مهربون و خوبی دارن فقط من یکمی میترسیدم از دارو ها استفاده کنم که دیگه تو جوابم رو نداده بودی مجبور شدم استفاده کنم خداروشکر که راضی بودی امیدوارم منم خوب بشم و دیگه هیچوقت این مشکل برام پیش نیاد☹

عزیزم گفتم بهت که من خودم پیش آقای دکتر رفتم و افسردگی خیلی شدید داشتم حال روحیم خیلی بد بود ب ...

منم دقیقا مثل تو هستم با یه اتفاق یا خبر حالم خراب میشه دلم نمیخواد اصلا چیزهای منفی بشنوم یا ببینم

تو الان خوب شدی؟

من آره خداروشکر الان خوبم 

قرصای قوی دیگه قطع شده 

و فقط دکتر گفت فلوکستین رو همیشه بخور که نرمال بمونی و فلوکستین هم یه قرص سبک و ساده که بیشتر مردم استفاده میکنن البته من همونم دیگه نمیخورم که اشتباه کارم ولی هربار که یهو دچار استرس بشم از یه موضوعی و حس کنم ممکنه حالم خراب بشه دو سه روز میخورم فلوکستین رو و خوب میشم 

عزیزم من خیلی روزهای سختی رو گذروندم خیلی وحشتناک و پر استرس بود ولی خوب شدم ، از عوارض قرص نترس چیزی که داخل جعبه قرصا نوشته اتفاق نمیفته

من  اوایل مصرف قرص چند روزی تپش قلب داشتم یا مثلا میخوابیدم زیاد که وقتی چندروز گذشت همه چی میزون شد هرچی هم اذیتت میکنه منظورم قرصاست به دکتر بگو برات تغییر میده 

من آره خداروشکر الان خوبم  قرصای قوی دیگه قطع شده  و فقط دکتر گفت فلوکستین رو همیشه بخور ...

خداروشکر که خوبی گلم

من خیلی از عوارضش میترسیدم انقدر که اینجا از دارو بد گفتن من حتی به دکترهم گفتم که انقدر از دارو بد گفتن از مصرفش میترسم گفت نه نگران نباش و ۴تا۵ماه مصرف کن بعد بیا خودم کم کم برات قطع کنم 

دوستان خوبی هم مثل تو هستن اینجا که بهم لطف داشتن و راهنماییم کردن تا برم دکتر و درمان رو شروع کنم

عزیزدلم لطفا برام دعاکن که خوب بشم و دیگه احتیاجی به دارو نداشته باشم☹💋

من آره خداروشکر الان خوبم  قرصای قوی دیگه قطع شده  و فقط دکتر گفت فلوکستین رو همیشه بخور ...

عزیزم تو دچار کم اشتهایی نبودی در دوران حال بدت؟

من یک هفته هست که هیچی نمیتونم بخورم اشتهایی ندارم اصلا☹

خداروشکر که خوبی گلم من خیلی از عوارضش میترسیدم انقدر که اینجا از دارو بد گفتن من حتی به دکترهم گفت ...

وقتی سرما میخوری تب و لرز میکنی دکتر نمیری مگه عزیزم دارو سرم استفاده نمیکنی؟ 

معده درد بگیره دکتر و دارو و آزمایش نمیری؟ 

از عوارض قرصای اونا هم می‌ترسی یا میگی خب دکتر گفته باید بخورم تا خوب بشم؟ 

روح انسان هم مریض میشه مخصوصا با این همه فشار و استرسای مختلف زندگی 

ولی متاسفانه متاسفانه اسم دکتر روانپزشک توی ایران بد در رفته هرکی بره میگن دیوونه ای مگه ، چرا وقتی پس قلب پا سر کلیه درد میگیره دکتر میرن !؟ 

برفرض تا آخر عمر قرص بخوری مگه ویتامین و تقویتی نمیخوریم همیشه برای بدنمون 

اینکه با یه قرص خوب بشیم بهتره و همیشه کنارمون باشه یا اینکه همیشه ناراحت و دلمرده باشیم از ترس قرص خوردن 

این فکرارو نکن حرفای دکتر رو گوش کن و هرکی هم از راه رسید از من بهت نصیحت نگو اسم قرصم فلان چیزه چون هرکی یه نظری میده توی نت هم سرچ نکن از عوارض قرص 

دکترت بهتر از هرکسی میدونه

عزیزم تو دچار کم اشتهایی نبودی در دوران حال بدت؟ من یک هفته هست که هیچی نمیتونم بخورم اشتهایی ندارم ...

کم اشتهایی غمگین بودن همش یه گوشه نشستن و زل زدن و گریه کردن حتی یه حموم ساده نمیتونستم برم زیر چشمام گود رفته بود من خیلی حالم بد بود ولی الان خوبم قوی شدم نمیگم هیچی دیگه نمیتونه ناراحتم کنه ولی از قبل قوی ترم مبارزه میکنم تو هم حتما حتما خوب میشی خیاااالت راحت باشه عزیز دلم 

وقتی سرما میخوری تب و لرز میکنی دکتر نمیری مگه عزیزم دارو سرم استفاده نمیکنی؟  معده درد بگیره ...

ممنون گلم نه خداروشکر دکتر گفت احتیاجی نیست همیشه بخورم و یه دوره مصرف میکنم

اتفاقا چندنفر اینجا ازم اسم داروم رو پرسیدن اما نگفتم دکترهم گفت راجبش اصلا تو اینترنت سرچ نکنم و بیشتر به خودم استرس ندم بخاطر همین نه سرچ کردم نه اسمش رو گفتم اخه بعضی ها خیلی انرژی منفی هستن و حال ادم رو بدتر خراب میکنن و استرس میدن

کم اشتهایی غمگین بودن همش یه گوشه نشستن و زل زدن و گریه کردن حتی یه حموم ساده نمیتونستم برم زیر چشما ...

منم همینطورم حس و حال هیچ کاری رو ندارم همش یه گوشه کز میکنم حتی به موهام به زور شونه میکشم

امیدوارم منم دوباره بشم همون ادم قبلی همون ادم پر روحیه و انرژی و شاد☹

کم اشتهایی غمگین بودن همش یه گوشه نشستن و زل زدن و گریه کردن حتی یه حموم ساده نمیتونستم برم زیر چشما ...

عزیزم تو چیزی درباره افسردگی دوره ای میدونی؟

اخه یه خانومی اینجا بهم گفت شاید افسردگیم دوره ای باشه بخاطر سنم و خود به خود خوب بشه و فکرم رو درگیر کرد☹فراموش کردم از دکتر بپرسم گفتم شاید تو چیزی درباره اش بدونی

عزیزم تو چیزی درباره افسردگی دوره ای میدونی؟ اخه یه خانومی اینجا بهم گفت شاید افسردگیم دوره ای باشه ...

نه عزیزم من اطلاعی ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز