2777
2789
عنوان

اعتماد بنفسم زیر صفر شده😔😔

223 بازدید | 27 پست

خانوما من بیست کیلو اضافه وزن آورده بودم الان ۶ کیلوشو کم کردم 

ولی چاقم و‌چون قدمم بلند نیست خیلی بد شدم و زشت هم شدم یعنی هرکاری میکنم آرایش خوشگل نمیشم مثل قبل 

الان قرار یود برم خونه خالم 

آماده شدم موهامو بافتم آرایش کزدم و با خوشحالی به ململنم گفتم خوب شدم؟یه جوری نگاه کرد روشو کزد اون طرف گفت اره منم فهمیدم که یعنی خوب نشدم و خیلی حساس شدم 

رفتم اتاقم 

یه لباسی هم میخواستم بپوشم که خوشگل بود ولی چاقم میکرد و پهن 

خودمو تو ایینه میدیدم بدم اومد😔یعنی مامانم اینجور کرد بیشتر حساس شدم و چون اونجا یه آدمایی هستن که میخوان سرتا پامو نگاه کنن منم یهو مثل دیوونه ها به مامانم کفتم من نمیام خودت برو و لباسمو دراوردم😔مامانمم ناراحت شد و رفت تنها😔کار بدی کردم خیلی پشیمونم ولی بخدا اعتماد بنفسم خیلی داغون شد😔اصلا گوشه گیر شدم افسرده ام قرص افسردگی میخورم😔خداکنه مامانم منو ببخشه😔😔

منم اینجوریم

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز ناشتا یک لیوان آب گرم با یک قاشق آبلیمو تازه بخور قندوشکر وخوراکی بیرون وکیک وشیرینی جات کلا حذف کن.نمک کلا حذف کن.هرروز یکساعت برو پیاده رفتی درطول روزم دوسه بار آب گرم با آبلیمو ودارچین بخور.رو تمام غذاهاتو فلفل سیاه بریز.چای سبز بخور.برنج ونون رو به حداقل برسون

عزیزم خب برو باشگاه رژیم بگیر... این مشکلی نیس ک راه حلی نداشته باشه و بشینی غصه بخوری

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
عزیزم همون قرصی که میخوری خودش چاق کننده اس.بزار بهت بگم چطوری تویکماه ده کیلو کم کردم خودمم باورم ن ...

اره قرص هورمونی سیپروترون کامپاند و اعصاب میخورم 

منم خودم تو یکماه و دو هفته ده کیلو کم میکردم قبلا ولی الان افسردگی دارم سختمه هیچی نخورم عصبی تر میشم