سلام دوستان من مهدیه 26سالمه دوستان شوهر من اعتیاد داره به تریاک به چیز دیگه هم اعتیاد داره یا نه نمیدونم تریاک و فهمیدم ما 1ساله عقدیم من ازدواج دوممه قول داده ترک کنه دوهفته پاک بود دوباره دیشب رفت کشید کلی دعوا کردیم قبول نمیکرد رفته کشیده مادرم در جریان بود گفت کنارش باش بهش کمک کن همین کارو کردم ولی فایده نداشت دیشب به بابام دیگه گفتم گفت تقصیر خودته تو خوشی ماکجا بودیم که تو نا خوشی اومدی سراغمون ازدواج دومته تف سربالاست باید درستش کنی گفتم اومدم کمکم کنید من دیگه کم آوردم گفت بگیر بشین تو خونه به پدرومادرش بگو درستش کنن یه تاریخم واسه عروسی تعیین کنن گفتم با این وضع نمیشهازدواج کرد فعلا گفت چیکار میخوای بکنی بازم طلاق با مامانمم قهرم چون به شدت داره خیانت میکنه به بابام واینکه سر کوچیک ترین چیز باهام دعوا میکنه و غر میزنه از دیشب با چشم گریون اومدم خونه نه پدرم نه مادرم باهام حرف میزنن انگار نه انگار مشکل دارم شوهرمم که گفت دیگه نمیخوامت واسه من دادو بیداد میکنی دیشب داشت خفه ام میکرد اصلا حالیش نیست چیکارمیکنه اونم از دیشب خبری ازش ندارم. و گفته برو طلاق بگیر پدرومادرم هیچی بویی از مهرومحبت نبردن شوهرمم بدتر ازاونا
امروز میخوام بذارم برم یه جایی که پیدام نکنن. یه مدت نباشم شاید درست بشه