2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهر و بیخیالی خانواده

4687 بازدید | 87 پست

سلام دوستان من مهدیه 26سالمه دوستان شوهر من اعتیاد داره به تریاک به چیز دیگه هم اعتیاد داره یا نه نمیدونم تریاک و فهمیدم ما 1ساله عقدیم من ازدواج دوممه قول داده ترک کنه دوهفته پاک بود دوباره دیشب رفت کشید کلی دعوا کردیم قبول نمی‌کرد رفته کشیده مادرم در جریان بود گفت کنارش باش بهش کمک کن همین کارو کردم ولی فایده نداشت دیشب به بابام دیگه گفتم گفت تقصیر خودته تو خوشی ماکجا بودیم که تو نا خوشی اومدی سراغمون ازدواج دومته تف سربالاست باید درستش کنی گفتم اومدم کمکم کنید من دیگه کم آوردم گفت بگیر بشین تو خونه به پدرومادرش بگو درستش کنن یه تاریخم واسه عروسی تعیین کنن گفتم با این وضع نمیشهازدواج کرد فعلا گفت چیکار میخوای بکنی بازم طلاق با مامانمم قهرم چون به شدت داره خیانت میکنه به بابام واینکه سر کوچیک ترین چیز باهام دعوا میکنه و غر میزنه از دیشب با چشم گریون اومدم خونه نه پدرم نه مادرم باهام حرف میزنن انگار نه انگار مشکل دارم شوهرمم که گفت دیگه نمیخوامت واسه من دادو بیداد میکنی دیشب داشت خفه ام می‌کرد اصلا حالیش نیست چیکارمیکنه اونم از دیشب خبری ازش ندارم. و گفته برو طلاق بگیر پدرومادرم هیچی بویی از مهرومحبت نبردن شوهرمم بدتر ازاونا 

امروز میخوام بذارم برم یه جایی که پیدام نکنن. یه مدت نباشم شاید درست بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم‌معتاد تا خودش نخواد ترک‌نمیکنه و زندگی باهاش هم خیلییی سخته . اگر میبینی ترک‌نمیکنه جدا شو جدی میگم

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

کاش طلاق میگرفتی و مستقل میشدی این شوهری که کردی انگار از چاله افتادی تو چاه😓

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

عزیزکم چه شرایط سختی داری... 

اگه ازدواج کنی از چاله میفتی تو چاه.. کسی که اعتیاد داره خیلی زمان میبره تا درست بشه تازه اگه دلش بخاد.. فعلا نرو زیر یه سقف و رابطه ای باهاش نداشته باش. اصلا مهم نیست چندمین ازدواج ته.. حتی دهمین باشه بازم نباید بری زیر سقف تا درست شه❣️

به نظرم دنبال یه کار و درامدی باش تا بتونی مستقل زندگی کنی . نه اون شوهر برای تو زندگی میسازه نه توی خونه پدرت به ارامش میرسی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚