2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهر و بیخیالی خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 87 پست
نمیدونم ما 1ساله عقدیم  چندگرم و نمیدونم میشینه با داداشش میکشه  بیخیال زندگی و رابطه و ...

اولین چیزی که خیلی خیلی مهمه اینه 

که ایا مواد رودوست دارهو دلش میخواد حس خوب مواد یا همون  نشئگی رو‌ داشته باشه 

یا نه فقط برای رفع نیاز و‌نداشتن درد مواد مصرف میکنه 

بگید کدومشه ؟؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم‌معتاد تا خودش نخواد ترک‌نمیکنه و زندگی باهاش هم خیلییی سخته . اگر میبینی ترک‌نمیکنه جدا شو جدی م ...

نه خانوادم پشتمن نه شرایطشو دارم خیلی هم دوستش دارم خودش بخواد کمکش میکنم ولی میخواد میگه میخوام ولی نمیتونه 

[QUOTE=218428253]این گفته  یعنی ۱۰ درصد موفق میشن ، که این‌حرفتونم‌ مثله قبلی غلطه امارش خیلی کمتره، طبق امار د ...[/QUOTE

شما پیشنهاد بدین و نظر بدین بهشون با 4 درصد شانس بره زندگی کنه در ضمن گفت ترک کرده دوباره شروع کرده خواهشا ریپ هم نکنید حوصله بحث ندارم

از متن اسی به درون شوهرش پی بردین !!!!

اره شاید متوجه نشی چجوری ولی اره 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
[QUOTE=218428253]این گفته  یعنی ۱۰ درصد موفق میشن ، که این‌حرفتونم‌ مثله قبلی غلطه امارش خیلی ک ...

معلومه حتما راهی که برای ترک‌رفته درست نبوده ، وگرنه علم‌میگه ، اگه هرفرد از راه مناسبه خودش اقدام به ترک‌کنه ۱۰۰ درصد موفق میشه 

حوصله ندارید سعی کنید حرف بی اساس نزنید تا بقیه بهتون اعتراض نکنن

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزکم چه شرایط سختی داری...  اگه ازدواج کنی از چاله میفتی تو چاه.. کسی که اعتیاد داره خیلی زم ...

رابطه داشتم تموم شده 

خیلی دوستش دارم 

بخوام جدا بشم خانواده ی درست و حسابی ندارم برگردم پیششون بدبخت میشم هرروز افسرده تر میشم به خاطر سرکوفت هاشونو همین الان قهرن باهام دیگه طلاق بگیرم که بدتر 

نه خانوادم پشتمن نه شرایطشو دارم خیلی هم دوستش دارم خودش بخواد کمکش میکنم ولی میخواد میگه میخوام ولی ...

بخواد میتونه اینا حرفه یعنی نمیخواد 

علائمشو بگو شاید به ترا اعتیاد داره

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

بابای منم خیلی اخلاقش بده تا وقتی شوهر نمیکردم همش ب مامانم میگف پس کیو میخواد ک شوهر نمیکنه تا آخر عمر ک ما نیسیم حالا ب خاستگارم جواب بله دادم میگه من گزاشتم خودت انتخاب کنی فردا پس فردا بد شد خوب شد پای خودت نگی شما منو دادی 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
رابطه داشتم تموم شده  خیلی دوستش دارم  بخوام جدا بشم خانواده ی درست و حسابی ندارم برگردم ...

بری تو زندگی بدبخت تر میشی با یه شکم بالا اومده.. میدونم دوسش داری منم نمیگم جدا شو.. ولی نرو زیر سقف.. آدمای معتاد نمیتونن دل بکنن از مواد مگر خودسون بخوان.. که خیلی طول میکشه پیر میشی.. عزیزکم عقد بمون تا درست شه❣️

بخواد میتونه اینا حرفه یعنی نمیخواد  علائمشو بگو شاید به ترا اعتیاد داره

شما با ترامادول آشنایی دارید من وقتی فهمیدم شوهرم مصرف میکنه که داره  ترک میکنه و شبا از استخوان درد نمیتونه بخوابه و خودش همه چیو گفت البته قبلا هم شک کرده بودم خیلی چیزه بدیه؟چیکار کنم الات تو ترک انفدر اذیت نشه؟