2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهر و بیخیالی خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 4687 بازدید | 87 پست
اینو‌ نگید عزیزم ، خیلی ها معتاد بودن ترک کردن 

والا شوهرمن که صدبار تواین۱۶سال گفته ولی هیچوقت غیرت نکرده کاش فقط اعتیاد داشت اخلاق سگیشو کجای دلم بزارم اینکه منو بچهام وقتی میره بیرون عروسی میگیریم تو خونه ولی وقتی میاد سریع میریم تو اتاق تا قیافه نحسشو نبینیم حتی با اشتیاقم بهش سلام نمیدم بازم این به کنار زن بازیهاشو دیگه چی چقدر من باید بدبختی بکشم نو اینستا به همه زنا پیشنهاد میده حتی تو کلش کاش کرونا بگیرم بمیرم

بالاخره باید یه جوری ازش دربیارید  مثلا تحت فشارش قرار بدین   هرچی باشه تازه عقد کردین و ...

انقد تو فشار گذاشتمش اصلا فرار میکنه از حرف زدن 

دیشب مثلا با بابام درمیون گذاشتم که کمکم کنه ولی هیچ کاری نکردن بهم گفت زنگ بزن به خانوادش بگو پسرتون معتاده یه تاریخم واسه عروسی بگید و تا اون موقع هم ترکش بدید خودتم بیا بشین تو خونه زندگیتو بکن دیگه هم نه کمکی نه راهی ولم کردن به حال خودم همه ازمن طلبکارن من فقط میخوام شوهرم خوب بشه و اهل زندگی ولی هم خانوادم هم خودش ولم کردن گناه من چیه میشه بگید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رای به ترک نکردن کسی ندادم گفتم فعلا این ادم نمیخواد ترک کنه کاملا مشخصه  

کاربری به اسی گفت ، شوهرت نه ترک میکنه نه میتونی ترکش بدی 

من بهش گفتم از کجا میدونه ترک نمیکنه ،شما جواب دادین از تاپیکش مشخصه 

حالا کی شما  گفتین فعلا نمیخواد  ترک کنه !!!!

که حتی این حرفتون هم بی اساسه ، چون اطلاعی از شرایط و درون شوهرش ندارید، حتی خوده اسی هم بعضی چیزارو نمیدونه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
انقد تو فشار گذاشتمش اصلا فرار میکنه از حرف زدن  دیشب مثلا با بابام درمیون گذاشتم که کمکم کنه ...

شما گناهی ندارید ، فقط اشتباه کردین به خانوادتون گفتین 

یه روشی که روانشناسا با اکراه پیشنهاد میدن اینه که بهش الکی بگید میخواید بخاطره اعتیادش و اینکه برای ترک همکاری نمیکنه  ازش جدا بشید و‌حاضر به زندگی باهاش نیستین مگه اینکه باهاتون بیاد پیش یه مشاور یا دکتر

شما گناهی ندارید ، فقط اشتباه کردین به خانوادتون گفتین  یه روشی که روانشناسا با اکراه پیشنهاد ...

گفتم به خانوادم بگم شاید کمکم کنن نمیدونستم اینطوری برخورد میکنن. میگن خودت حلش کن اگه میخواستم خودم حلش کنم نیازی که به اینا نداشتم. گفتم جدا میشم ولی گفت باشه برو جدا شو 

گفتم به خانوادم بگم شاید کمکم کنن نمیدونستم اینطوری برخورد میکنن. میگن خودت حلش کن اگه میخواستم خودم ...

یعنی باور کرد که شما میخواید جدا بشید ؟؟

یا نه همینجوری  تو بحثهاتون یه چیزی گفتین ؟؟

یعنی باور کرد که شما میخواید جدا بشید ؟؟ یا نه همینجوری  تو بحثهاتون یه چیزی گفتین ؟؟

بهم گفت تو بی آبرویی داد و بیداد بلدی بکنی برو دیگه نمیخوامت برو جدا شو گفتم من نمیرم خودت اقدام کن گفت منم اقدام نمیکنم همینطوری بمونیم تا ببینیم چی میشه همیشه تو دعوا این چیزارو میگه ولی به دوروز نکشیده میاد سراغم و.... ولی من دیگه نمیتونم با این وضع ادامه بدم همش دارم استرس و اضطراب میکشم به شدت عصبی و اضطرابی و بی حوصله شدم 

بهم گفت تو بی آبرویی داد و بیداد بلدی بکنی برو دیگه نمیخوامت برو جدا شو گفتم من نمیرم خودت اقدام کن ...

میاد دنبالتون نرید ، بگید وقتی میام که با هم بریم دنبال کارای ترک 

میاد دنبالتون نرید ، بگید وقتی میام که با هم بریم دنبال کارای ترک 

الان دارم دیوونه میشم تو خونه 

همه باهام قهرن هیچکس نمیاد یه همدلی کنه دارم دیوونه میشم دنبال یه اتاقی جاییم بگیرم برم امشب از اینجا 

نمیتونید برید خونه پدر مادرتون ؟؟

الان خونه پدرومادرم هستم دیگه 

عقدیم ازدیشب با پدرم صحبت کردم انگار نه انگار گفت بشین تو خونمون  تا ترک کنه و بیاد با مادرمم که قهرم 

الان خونه پدرومادرم هستم دیگه  عقدیم ازدیشب با پدرم صحبت کردم انگار نه انگار گفت بشین تو خونمو ...

عیب نداره ، همونجا بمونید تا شوهرتون راضی بشه که برای ترک اعتیادش یه قدم درست برداره ، به باباتون هم بگید جلوی شوهرتون جوری وانمود کنه که نمیدونه 

با مامانتون هم اشتی کنید 

2790
2778
2791
2779
2792