اول نماز میخونه بعد صبحانه می خوره. بعد اشپزخونه رو مرتب می کنه و یه ذره کارای خونه میکنه بعد مطالعه می کنه و اگه مراجع داشته باشه میره مرکز مشاوره. بعد غذا میذاره برای نهار و...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اشتباه کردن روانشناسی رو گذاشتن علوم تجربی. اصلا هیچ کارشون رو قاعده و اصول نیست. همین کارا رو کردن که بعضی رشته ها مثل انسانی رو بی ارزش کردن. روانشناسی که جزو رشته های تاپ و درجه اول علوم انسانیه گذاشتن جزو رشته های بی ارزش و دسته آخر علوم تجربی که کسانی که بقیه ی رشته ها رو نمیارن تو تجربی میزنن به اجبار روانشناسی!
اصلا دیر نیست ، تنها این موارد نبودن کلی موارد دیگ میشناسم که بالای ۳۰ اومدن دانشگاه و خیلی موفق هم شدن اگ واقعا به رشته ای که میخواد بخونه علاقه داره حتما موفق میشه ربطی به سنم نداره
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
چ خوبه مامانت رمز موفقیتش چیه؟ چرا من همیشه خستم خب😐😂
رمز موفقیتش مادربزرگم بوده. همیشه میگه من موفقیتامو مدیون مامانمم که مجرد بودیم هیچ وقت نمیذاشت صبح بعد نماز بخوابیم و عادت کردیم دیگه. الان یعنی اگه هیییییچ کاریم نداشته باشه عادت کرده بعد نماز صبح خوابش نمیبره
منم مثل شما از شوهر خانواده شوهر بدم میاد و دلم نمیخواد ازدواج کنم و دوست دارم همیشه مجرد باشم
ببین عزیزم به نظر من اگه خانواده ها به دختراشون اجازه ی استقلال و زندگی کردن مستقل میدادن کمتر دختری دیگه دلش می خواست ازدواج کنه. من از وقتی که خونه ی مستقل گرفتم و دارم زندگی می کنم دیگه دلم نمی خواد زیر بار زندگی با هیچ مردی برم