2789
ببین عزیزم به نظر من اگه خانواده ها به دختراشون اجازه ی استقلال و زندگی کردن مستقل میدادن کمتر دختری ...

من خانوادم کاری ندارن باهام میتونم تاابد مجرد بمونم 

ولی یکم از شرایط و فرهنگ شهرمون میترسم 

یکی ام اینکه دعاکن شغل مورد نظرمو پیدا کنم و دیگه اونوقت به خرف هیچ کس تره هم خورد نمیکنم 

شما شاغلی؟

روان شناسی جز رشته های انسانی اما در اصل جر تجربیه تـ. تعربفشم هست که یک علم تجربی ولی شناور هست ...

نه اون که میگه علم تجربیه منظورش علوم تجربی نیست. اتفاقا روانشناسی رو فقط باید مختص رشته ی انسانی میذاشتن اون موقع که ما دبیرستان می رفتیم هم روانشناسی جزو دروس مدرسه مون بود ولی تجربی ها و ریاضی ها این درس رو نداشتن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خانوادم کاری ندارن باهام میتونم تاابد مجرد بمونم  ولی یکم از شرایط و فرهنگ شهرمون میترسم&nb ...

اگه بذارن بری خونه اجاره کنی و تنها و آزاد زندگی کنی دیگه اصلا اسم ازدواج هم نمیاری. من فعلا بچم کوچیکه نمی تونم برم سرکار ولی یه کم که بزرگ تر شد میتونم بذارمش مهد و برم سرکار. فعلا تو خونه کار انجام میدم. مقاله برای سایت مینویسم و حقوق میگیرم ولی حقوقش کمه 

اگه بذارن بری خونه اجاره کنی و تنها و آزاد زندگی کنی دیگه اصلا اسم ازدواج هم نمیاری. من فعلا بچم کوچ ...

ایشالله خدا به درامدت برکت بده و زیاد شه تا محتاج هیچ احد الناسی. نباشی 

برای منم دعا کن یروز بتونم از همه بی نیاز شم♥️

مرسی عزیزم. ان شاالله شما هم به زودی شاغل میشی و به آرزوهات برسی 🥰🙏🌺

میدونی خودم که تصمیمم قطعیه ولی خیلی نگران خواهرم هستم کلا هم دوتا خواهریم وتو شهر ما به ادم بی برادر به چشم بی پناه نگاه میکنن و میترسم اون گیر یه گرگ بیفته

میدونی خودم که تصمیمم قطعیه ولی خیلی نگران خواهرم هستم کلا هم دوتا خواهریم وتو شهر ما به ادم بی براد ...

دقیقا ما هم دوتا خواهریم و خواهرمم به شدت از ازدواج فراریه. الانم دو سالی هست که کلاس کنگ فو و کاراته اینا میره که در صورت ایجاد مزاحمت احتمالی حسابی بتونه از خجالت مزاحم دربیاد 😂 فکر کنم آخرشم من و خواهرم پیر بشیم و سالیان سال دوتایی باهم مجردی زندگی کنیم 🤦‍♀️😂

دقیقا ما هم دوتا خواهریم و خواهرمم به شدت از ازدواج فراریه. الانم دو سالی هست که کلاس کنگ فو و کارات ...

چه جالب خواهر منم کاراته میره😂هنوز کوچیکه ولی فکر کنم بزرگ شد ازدواجی شه😐😐😐و من تحمل درد کشیدنش زیر دست مردارو ندا رم

چه جالب خواهر منم کاراته میره😂هنوز کوچیکه ولی فکر کنم بزرگ شد ازدواجی شه😐😐😐و من تحمل درد کشیدنش ...

من توام یا تو منی؟ 🤦‍♀️😂 شما هم اینقدر از بدی های ازدواج به خواهرت بگو که بعدا هم منصرف بشه خواهر من که اصلا از اول ازدواجی نبود بدی های ازدواج هم به صورت عملی تو زندگی من دید دیگه بدتر شد 😐🤦‍♀️