2789
پا میشه چیکار میکنه دقیقا

اول نماز میخونه بعد صبحانه می خوره. بعد اشپزخونه رو مرتب می کنه و یه ذره کارای خونه میکنه بعد مطالعه می کنه و اگه مراجع داشته باشه میره مرکز مشاوره. بعد غذا میذاره برای نهار و... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول نماز میخونه بعد صبحانه می خوره. بعد اشپزخونه رو مرتب می کنه و یه ذره کارای خونه میکنه بعد مطالعه ...

چ خوبه مامانت رمز موفقیتش چیه؟ 

چرا من همیشه خستم خب😐😂

متاسفانه یا خوشبختانه روانشناسی ام جزعلوم تجربی

اشتباه کردن روانشناسی رو گذاشتن علوم تجربی. اصلا هیچ کارشون رو قاعده و اصول نیست. همین کارا رو کردن که بعضی رشته ها مثل انسانی رو بی ارزش کردن. روانشناسی که جزو رشته های تاپ و درجه اول علوم انسانیه گذاشتن جزو رشته های بی ارزش و دسته آخر علوم تجربی که کسانی که بقیه ی رشته ها رو نمیارن تو تجربی میزنن به اجبار روانشناسی! 

اونوقت خاهر من میگع دیره

اصلا دیر نیست ، تنها این موارد نبودن  کلی موارد دیگ میشناسم که بالای ۳۰ اومدن دانشگاه و خیلی موفق هم شدن  اگ واقعا به رشته ای که میخواد بخونه علاقه داره حتما موفق میشه  ربطی به سنم نداره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
عزیزم میای پی وی یه سوالی دارم

اره عزیزم حتما

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
چ خوبه مامانت رمز موفقیتش چیه؟  چرا من همیشه خستم خب😐😂

رمز موفقیتش مادربزرگم بوده. همیشه میگه من موفقیتامو مدیون مامانمم که مجرد بودیم هیچ وقت نمیذاشت صبح بعد نماز بخوابیم و عادت کردیم دیگه. الان یعنی اگه هیییییچ کاریم نداشته باشه عادت کرده بعد نماز صبح خوابش نمیبره 

اشتباه کردن روانشناسی رو گذاشتن علوم تجربی. اصلا هیچ کارشون رو قاعده و اصول نیست. همین کارا رو کردن ...

روان شناسی جز رشته های انسانی اما در اصل جر تجربیه

تـ. تعربفشم هست که یک علم تجربی

ولی شناور هست

از ریاضیم میتونن بیان بخونن

💍♥ i said yes 

رمز موفقیتش مادربزرگم بوده. همیشه میگه من موفقیتامو مدیون مامانمم که مجرد بودیم هیچ وقت نمیذاشت صبح ...

والا من مامانم خیلی زرنگه همیشه بهم میگه زرنگ باش اما نیستم خستم😂😐

منم مثل شما از شوهر خانواده شوهر بدم میاد و دلم نمیخواد ازدواج کنم و دوست دارم همیشه مجرد باشم

ببین عزیزم به نظر من اگه خانواده ها به دختراشون اجازه ی استقلال و زندگی کردن مستقل میدادن کمتر دختری دیگه دلش می خواست ازدواج کنه. من از وقتی که خونه ی مستقل گرفتم و دارم زندگی می کنم دیگه دلم نمی خواد زیر بار زندگی با هیچ مردی برم