2789
من توام یا تو منی؟ 🤦‍♀️😂 شما هم اینقدر از بدی های ازدواج به خواهرت بگو که بعدا هم منصرف بشه خواهر ...

چقدر شبیه همیم🤣😍😍اره باید رو مخش کار کنم والا مجردی یه درده متاهلی هزار درد 

ولی خواهرمم ازدواج نکنه خانواده شورش میکنن که این خونه و اموال ما وارث ندارن!!

چقدر شبیه همیم🤣😍😍اره باید رو مخش کار کنم والا مجردی یه درده متاهلی هزار درد  ولی خواهرمم ...

😂😍 شما هم کلا مجرد بودی از اول یا ازدواج ناموفق داشتی؟ خب شما بگو وارث بهتر از دوتا دختر دسته گل؟ 😂🥰بعدشم مثلا اگه بعد یه مدت دیدین مستقل هستین ولی خیلی احساس تنهایی کردین یه بچه به سرپرستی میگیرین هم خیر دنیا توش هست هم آخرت 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😍 شما هم کلا مجرد بودی از اول یا ازدواج ناموفق داشتی؟ خب شما بگو وارث بهتر از دوتا دختر دسته گل؟ ...

نه کلا مجرد بودم 

ایکاش قانونی میشد کاری کرد که ادم بتونه همه اموالش رو قبل مرگ وصیت کنه اونوقت همه رو برای خیریه وصیت میکردم

نه کلا مجرد بودم  ایکاش قانونی میشد کاری کرد که ادم بتونه همه اموالش رو قبل مرگ وصیت کنه اونوق ...

ولی به نظرم آدم بچه به سرپرستی بگیره یا قیم چندتا بچه ی بی سرپرست بشه لذتش و ثوابش خیلی بیشتره

ولی به نظرم آدم بچه به سرپرستی بگیره یا قیم چندتا بچه ی بی سرپرست بشه لذتش و ثوابش خیلی بیشتره

دوست دارم بجای اینکه یه بچه رو‌بیارم و خودم تنهها بزززرگ کنم چنتا بچه زو ساپورت کنم ولی مامانشون نباشم و‌تو خونم نباشن

خیلی بستگی به رشته داره ولی منطقی نیست. کلمه پیر هم درست نیست و زشته هرکس گفته باید به روش میوردی که گستاخه. معمولا این حزفو کسایی میزنن که زیر سی هستن و هنوز توی فانتزی های جوونی هستن که از دانشگاه میان بیرون و بعدش کار گیرشون میاد و پول درمیارن و زندگی خوش و خرم ادامه پیدا میکنه بله توهم منم همینبود هرچند ۲۵سالمه ولی مژمعن باش فرقی با وضعیت یک سی ساله ندارم و فکر کنم تا سی به بعد حتی برای کار و حرفه دست و پا بزنم چون وضعیت ملکت الان اینطوره ضمن اینکه برای درس خوندن شرط سنیی وجود نداره. همونطور که گفتم مردم سر اینکه چی کی انجام بشه وسواس دارن. برای خانما مخصوصا چون اتظار دارن بعد درس و کار ازدواج کنن همیشه میخوان قبل سی همه اینا رو انجام بدن که یه وقت عقب نیوفتن.اگه فکر میکنی این چیزیه که دوست داری انجام بدی نذار تو دلت بمونه دیر نیست به حرف ادمهای خام گوش نده. من نمیدونم چه رشته ای میخوای ولی رشته من هنر بوده و دانشگاه حتی چهل ساله هایی داشتیم که بعد کار و خوندن و اینا یادشون اومده دنبال علاقه برن. خیلیا بچه داشتن. بعضیا جای مادر یا پدرمون بودن بعضیا از استاده  بزرگتر بودن. اونجا فهمیدم به سن نیست.منم به تو همینو میگم.اره اگه انتظار استخدام شدن داری بدون اولویت با سن های کمتره ولی توی بازار آزاد و جاهای خصوصی مثلا ربطی به سن نداره. اصلا کار پیدا کردن دیگه برای همه سخت شده فکرش نباش .ضمن اینکه توی این راه حرف مسخره از بقیه زیاد قراره بشنوی اصلا سخت نرین قسمتش حرف بقیست ولی عمر ما کوتاه تر اینه که به خاطر بقیه از چیزی که میخوایم دست بکشیم..ارزش نداره  حسرتی توی زندگیت بمونه