2777
2789
عنوان

روح پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 58 پست
والا دقیقا یادمه استاد اندیشه اسلامیمون سر کلاس میگفت ارواح به هیچ عنوان نمیتونن احضار بشن ولی جن ها ...

خونه خواهرم روح داره  فکر میکردن جن کلی دعا نویس و سید اوردن یکیش گفت این همون روح ادمی هس که تو انباری تون خودشو دار زده بود همش اذییت میکنه یه مرده 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه شجاع   من که تا حالا هر چی دیدم پشتش غش کردم

نترس بابا .  ترس نداره هیچی .‌الکی خودتو میترسونی .

من از ادما بیشتر میترسم تا موجودات این چنینی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خونه خواهرم روح داره  فکر میکردن جن کلی دعا نویس و سید اوردن یکیش گفت این همون روح ادمی هس که ت ...

روح نیست . جن هست . روح اذیت نمیکنه به چشم دیده نمیشه.  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حالا من يقين دارم فرشته ها رو ديدم 

١٨سالم بود شب داداشم با ترس از پشت بوم اومد پايين بهم گفت بيا بالا بهت يه چيزي نشون بدم رفتم ديدم ٩ تا روح سفيد و نورانى كه شكل فرشته بال داشتن بالاى سر خونه ويلايى كه پشت خونمون بود ميچرخيدن با يه نظم خاصى بالا ميرفتن و نزديك حياط ميشدن دور خونه ميچرخيدن دوباره ميرفتن بالا و ميومدن عجيب ترين چيزى بود كه توى زندگيم ديدم  اون موقع گوشى مثل الان دم دست نبود كه فيلم بگيرم 

روح نیست . جن هست . روح اذیت نمیکنه به چشم دیده نمیشه.  

خودشونم میگ جن  هس  مثلا خواهرم قابلمه هارو میزاره رو گاز میاد میشینه یکم بعد میبینه جلو پاشه   از این کارا زیاد میکنه ولی میگن روحه 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
شما حرف یه دعا نویس رو باور میکنید🤔

اره چون خودمم جن زده شده بودم در حد یه ادم روانی شده بودم با یه دعا اروم شدم انگار من هیچیم نبود 

نترس بابا .  ترس نداره هیچی .‌الکی خودتو میترسونی . من از ادما بیشتر میترسم تا موجودات این چنی ...

یه موضوع هایی پیش اومد یه مدت. یه بارم اذیتم کردن واقعا ترسناکه

خودشونم میگ جن  هس  مثلا خواهرم قابلمه هارو میزاره رو گاز میاد میشینه یکم بعد میبینه جلو پ ...

نه عزیز . روح نمیتونه اجسام و....‌تکون بده . اون جن هستش .

برای اینکه بره . ۳ بار سوره جن بخونید . سه بار ایه الکرسی 

سه بار حمد و توحید  . بعدش سه بار نام حضرت علی ع رو بلن صدا بزنید .  قسمش بدید . میره ؛( 

نه عزیز . روح نمیتونه اجسام و....‌تکون بده . اون جن هستش . برای اینکه بره . ۳ بار سوره جن بخونید . ...

والله انجام دادن ولی نرفت  بازم میگم بهش مرسی عزیز 

والله انجام دادن ولی نرفت  بازم میگم بهش مرسی عزیز

میدونم‌.‌ولی نام حضرت علی ع رو میشنون میترسن میرن