2777
2789
عنوان

روح پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 58 پست
شاید بوده چون بچه ها میتونن ببینن

اره شنیدم ک بچها میتونن ببینن...ولی از دیشب ک دخترم گف آقاجون شبخوش نمیدونم ولی ته دلم خیلی آروم شده دیگه ترس شب قبلو ندارم

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم قطعی نمیدونم ولی احتمال داره که روح پدرتون باشه  چونکه مادر منم تعریف میکرد میگفت ی ...

عین واقعیت رو مادرتون گفته دقیقا همینطوره مثل نور که از جسم رد میشه منم پدرمو دیدم اون اویل فوتش ولی ترسیدم وخواستم دیگه نیاد

مطمئنی خودت فکر و خیال نمی کنی؟ روح مگه مثل مال فیلماست درخت و در تکون بخوره. رو بچتم اثر بد داری می ...

نخیر خانم فکر وخیال نمیکنم.و اصلنم بابچهام دراینمورد هیچوقت صحبت نکردم.

اره شنیدم ک بچها میتونن ببینن...ولی از دیشب ک دخترم گف آقاجون شبخوش نمیدونم ولی ته دلم خیلی آروم شده ...

بعضی از ارواح برا چند دقیقه هم شده میتونن وارد دنیای ما ادما بشن براشون فاتحه و خیرات حتما بدین روحشون شاد 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
بعضی از ارواح برا چند دقیقه هم شده میتونن وارد دنیای ما ادما بشن براشون فاتحه و خیرات حتما بدین روحش ...

حتما🌷

منم مادرم ک تازه فو کرده بود.وقتی ک میشستم گریه میکردم .قطره اب مانند میچکید رو دستم دو بار این اتفا ...

طفلک روح مادرتون هم داشته گریه میکرده بخاطر گریه های شما و این عذابش میداده و ناراحت بوده از غم و گریه ای شما .روح خیلی اذیت میشه از غم و غصه ما .اصلا نمیتونه راحت بره از این دنیایی که دیگه مناسب روحش نیست و در اون سرگردون و تنها هست مس باید سریع بره به جایگاه و جهان مناسب با روحش .نزد دیگر ارواح .که اونجا خوشحاله و سرگرم کارهای خودش میشه .

حالا من يقين دارم فرشته ها رو ديدم  ١٨سالم بود شب داداشم با ترس از پشت بوم اومد پايين بهم گفت ...

وای عجب تجربه ای داشتین واقعا خیلی خیلی جالبه .اون خونه ویلایی آدمهای اون خونه رو میشناختین؟؟چه جور آدمایی بودن ؟کوچولو بودن اون فرشته ها ؟یا نه اندازه ما مثلا؟