2777
2789
عنوان

روح پدر

1543 بازدید | 58 پست

همگی سلام.بابای من چندساله ک فوت کردن.چنروز پیش بادل شکسته ازخدا خواستم ک اجازه بده روح بابام بیاد و بچهای منوببینه چون آرزوی بابام این بود.خلاصه چنشب بعدش یدفه در انباری توی حیاطمون کمی باز وبسته شد ودرختای جلوی خونمون خیلی آروم تکون خوردن.اینادرعرض5ثانیه اتفاق افتاد.و بعدش همه چیز آروم شد.شب موقع خواب دخترم 2ساله ونیمم ک یجارو نگاه میکرد پتوشو کشید روصورتش گف مامان ترسیدم.و شب بعدش موقع خواب سرشو گذاشت پایین رختخوابش و باخنده گف آقاجون شبخوش.ومنم فقط نگاه میکردم کارای دخترمو.چنبار این عملو انجام داد.حالا بنظر شما اون روح بابام بوده؟؟؟ببشید طولانی شد.

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

نمیدونم والا من به این چیزا اعتقاد دارم

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه . منم دیروز داشتم تو خونم تنها کار میکردم یه دفعه در خونمون باز شد .‌در هال پذیرایی. هیچ کس نبود :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شاید بوده چون بچه ها میتونن ببینن

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
نه . منم دیروز داشتم تو خونم تنها کار میکردم یه دفعه در خونمون باز شد .‌در هال پذیرایی. هیچ کس نبود ...

جن بود نترس

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

آره ممکنه 

بچه های کوچیک میتونن ببینن این چیزارو

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.